淘寶補發貨品集運一問

daisymomo
|
有樣貨品要補發,淘寶check吾倒物流訊息,點樣安排集運?
shanhaha
|
daisymomo 發表於 18-10-26 13:05
有樣貨品要補發,淘寶check吾倒物流訊息,點樣安排集運?

你要問發貨果個人,佢寄快遞一定有單,補發要主動問佢先有
daisymomo
|
shanhaha 發表於 18-10-26 13:20
你要問發貨果個人,佢寄快遞一定有單,補發要主動問佢先有

有補發嘅新單号,但係喺淘寶check吾倒物流,佢send左條link係可以check倒,但到時點樣同其他貨品一齊集運?
shanhaha
|
daisymomo 發表於 18-10-26 13:28
有補發嘅新單号,但係喺淘寶check吾倒物流,佢send左條link係可以check倒,但到時點樣同其他貨品一齊集運 ...

你係官方集?
sfuhsg
|
daisymomo 發表於 18-10-26 13:28
有補發嘅新單号,但係喺淘寶check吾倒物流,佢send左條link係可以check倒,但到時點樣同其他貨品一齊集運 ...

去返果間物流公司個網咪有得查
daisymomo
|
shanhaha 發表於 18-10-26 14:35
你係官方集?

係,順丰
shanhaha
|
daisymomo 發表於 18-10-26 15:12
係,順丰

我未用話官方集運 都唔太清楚 ,用開私集
applefei
|
daisymomo 發表於 18-10-26 15:12
係,順丰

你要係順豐集運旺旺順豐,比果單號佢幫你查詢到倉未,如果到咗你要叫佢做捆綁,佢會將件貨捆綁係你其中一件貨到,再人手計重量,(上次順豐話人手捆綁計重佢要2天),之後同平時合併落香港就可以。
daisymomo
|
applefei 發表於 18-10-26 16:24
你要係順豐集運旺旺順豐,比果單號佢幫你查詢到倉未,如果到咗你要叫佢做捆綁,佢會將件貨捆綁係你其中一 ...

ok,明白,謝謝妳
Calophane
|
呢啲叫無主件, 同客服講要跟一件無主件, 比編號就得了!