「台版」命中注定愛上你

c.vieri
|
近排無劇追,翻煲命中注定,睇咁多次都係喊到豬頭咁

我掛念嫲嫲
|
c.vieri 發表於 18-10-26 15:08

我可能不會愛你仲
好彩有Happy ending!
我勁鍾意睇林西施即e神阿媽
c.vieri
|
我掛念嫲嫲 發表於 18-10-26 15:46
我可能不會愛你仲
我勁鍾意睇林西施即e神阿媽 :waha ...

我可能不會愛你我無喊過林依晨同陳柏霖做得好好好有細水長流感覺。

命中注定次次睇親陳欣儀比車撞、跟著喊到7彩叫紀存希唔好簽名,真係喊鬼死人
bb2
|
c.vieri 發表於 18-10-26 17:04
我可能不會愛你我無喊過林依晨同陳柏霖做得好好好有細水長流感覺。

命中注定次次睇親 ...

命中真係睇一次,喊一次,仲要喊c人果隻
dogdogpig
|
c.vieri 發表於 18-10-26 15:08

我都近排排再煲命中註定,已經第三次
一樣喊到死
我掛念嫲嫲
|

我睇。。我可能不會愛你 到豬頭咁,去到e神同返高大衰一齊,大仁好慘慘豬
命中我無咩喊,陳林西施女士真係
c.vieri
|
bb2 發表於 18-10-26 19:18
命中真係睇一次,喊一次,仲要喊c人果隻

記得第一次睇,頭幾集開始已經喊到7彩,嚇到我老公以為咩事,跟著仲話唔比我再睇
c.vieri
|
dogdogpig 發表於 18-10-26 20:24
我都近排排再煲命中註定,已經第三次
一樣喊到死

第十二集真係睇一次喊一次
c.vieri
|
我掛念嫲嫲 發表於 18-10-26 20:29
我睇。。我可能不會愛你 到豬頭咁,去到e神同返高大衰一齊,大仁好慘慘豬 : ...

李大仁我反而得個睇字,無乜感覺

命中注定果集比車撞,真係無邊次唔喊。

我要做媽媽
|
命中注定真係唔錯,有時候都係發現以前睇過既劇好睇
easonkinki
|
我掛念嫲嫲 發表於 18-10-26 15:46
我可能不會愛你仲
我勁鍾意睇林西施即e神阿媽 :waha ...

命中註定我愛你同惡作劇之吻睇n次都喊到豬頭
我可能不會愛你反而無,可能我唔buy呢種男人,人嘅青春有限,鐘意咪鐘意lo,應該勇敢去愛
willwillmom
|
請問邊到可以睇阿,我都好想翻睇,但搵左好多都係低像數同唔係全畫面阿
c.vieri
|
willwillmom 發表於 18-11-13 17:25
請問邊到可以睇阿,我都好想翻睇,但搵左好多都係低像數同唔係全畫面阿

YouTube 有呀

低像數係因為當年未有高清影像
willwillmom
|
回覆 c.vieri 的帖子

但係唔係左右都係粗黑邊架,只有正方SIZE 畫面?
c.vieri
|
willwillmom 發表於 18-11-13 17:30

但係唔係左右都係粗黑邊架,只有正方SIZE 畫面?

你自己上YouTube 睇下咪知囉
willwillmom
|

我就係睇左係阿,所以唔知同唔同大家一樣
c.vieri
|
willwillmom 發表於 18-11-13 17:33

我就係睇左係阿,所以唔知同唔同大家一樣

舊劇係360x480畫面,你係邊到睇都係一樣,就算電視重播畫面質數都改變唔到,一定只係得中間果段。
willwillmom
|

明白了,謝謝你呀!!
RubyYu07
|

我都想睇多次我可能不會愛你!不過目前有太多劇想追了
hamsterma
|

有一部份真係睇到喊到失控嘅