我好極端,有無同類人?

cativecheung
|
我會一係爆多野講一係唔講野,一係勁熱情一係勁冷淡,一係好有愛心一係好mean .....講緊又唔係發緊脾氣,我有啲懷疑自己係咪兩個性格,定係好多人都係咁架?
kenny0305
|
人馬座?
newcook
|
一個女人兩個cativecheung
huiwo太太
|
遇到唔同人唔同事,有唔同處理方法,正常!
究竟我是誰
|
huiwo太太 發表於 18-10-26 16:12

鍾太2009
|
Yes I am
我係雙子座
LittleRoxie
|
cativecheung 發表於 18-10-26 15:52
我會一係爆多野講一係唔講野,一係勁熱情一係勁冷淡,一係好有愛心一係好mean .....講緊又唔係發緊脾氣,我 ...

報到
全世界知我係mean精
但如果我要幫你,又會幫到天腳底
tsung
|

littlesister
|
Bipolar
monitress_iris
|
我係雙子座...唔熟既以為我文靜, 熟既就話我賤咀
BBHHO
|
kenny0305 發表於 18-10-26 16:07
人馬座?

我係,係咁
一罐可樂
|
cativecheung 發表於 18-10-26 15:52
我會一係爆多野講一係唔講野,一係勁熱情一係勁冷淡,一係好有愛心一係好mean .....講緊又唔係發緊脾氣,我 ...

我係雙魚座, 同你講既一樣, 仲要變得快過天氣, 一時一樣
李斯特    發表於 18-10-26 22:44
panyeung
|
鍾太2009 發表於 18-10-26 16:16
Yes I am
我係雙子座

我明,我仔係雙子座,我簡直好似要教兩個唔同嘅仔咁
叮妹
|
我都有D系咁……
無話可說
|
我係架,friend就好玩得,唔熟就會話我好cool好寸
無話可說
|
我係架,friend就好玩得,唔熟就會話我好cool好寸
cativecheung
|

我對男朋友都可以咁大反差先驚佢成日叫我唔好咁痴線(emoji)
fsforth
|

我係咁㗎

是是但但
|
一罐可樂 發表於 18-10-26 16:55
我係雙魚座, 同你講既一樣, 仲要變得快過天氣, 一時一樣

same here
MM2H
|
littlesister 發表於 18-10-26 16:48
Bipolar

樓主所講嘅唔係bipolar特徵,bipolar 患者同家人去面對情況都會好勞累,唔簡單的