黃子華金盤浪口DVD

|
我上HMV搵唔到,請問平時係咪完show後好快出架?咁耐都無係咪即係唔出呀?
艾妃
|
9157 發表於 18-10-26 23:38
我上HMV搵唔到,請問平時係咪完show後好快出架?咁耐都無係咪即係唔出呀?
...

佢上一個show唔痴線唔正常都係今個show紅館外開賣,我上次睇唔痴線唔正常嗰陣又係紅館外買到上上個show既dvd。今次金盤啷口應該有排
|
艾妃 發表於 18-10-26 23:51
佢上一個show唔痴線唔正常都係今個show紅館外開賣,我上次睇唔痴線唔正常嗰陣又係紅館外買到上上個show既d ...

HMV 都無你講嗰個show dvd,咁即係買唔到飛,點都無得睇啦
艾妃
|
9157 發表於 18-10-26 23:59
HMV 都無你講嗰個show dvd,咁即係買唔到飛,點都無得睇啦

尖沙咀金馬侖道間DVD舖有上一個show賣呀
Singli
|
9157 發表於 18-10-26 23:38
...
子華神既talk show DVD 一向都唔會咁快出既, 今個show 至會出上一個show 既DVD, 由佢未紅到紅咗升做子華神都係咁, 呢次金盆啷口隨時唔會出.

mandy952
|
Singli 發表於 18-10-27 08:45
子華神既talk show DVD 一向都唔會咁快出既, 今個show 至會出上一個show 既DVD, 由佢未紅到紅咗升做子華神 ...

點會唔出,時間問題姐