幫同事買咗31寸mon+搵錢實錄

lyh80115
|

同事要打機,買個靚mon,咁最穩陣都係搵京東直送啦,有7日包退。睇咗幾日,降到2699+用券減100=¥2599,出手,送大埔自取運費¥140,雙11如果再平可以退差價。

我今日落單,星期六日用東亞卡有11倍積分,京東唔收手續費,我可以賺到3萬幾分;另外用京東飯粒落單返7千京豆,價值70人仔

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
1號閑人    發表於 3 天前
Cheuk2012    發表於 18-11-3 00:51
b52
|
Cheuk2012
|
回覆 lyh80115 的帖子

謝謝分享
lyh80115
|
Cheuk2012 發表於 18-11-3 00:51
回覆 lyh80115 的帖子

謝謝分享

而家買仲抵,有得攞張50蚊運費券補貼。
tomngs3a
|
請問京東自取點架?
lyh80115
|
tomngs3a 發表於 18-11-3 11:39
請問京東自取點架?

有紅磡快遞大本營及多寶嘅自取點
不可奉告
|
lyh80115 發表於 18-11-3 11:40
有紅磡快遞大本營及多寶嘅自取點

想問下,好似

仲有據你所知小米or 華為手機依家響京東買時冇發票收據,到用咗一年後自覺得粒內置電池開始變差時想自己俾錢换,仲受我更换嗎?
lyh80115
|
不可奉告 發表於 18-11-4 11:47

想問下,好似

我用緊内地買嘅榮耀手機,有個app叫Hicare,可以睇到部機資料,保用到幾時,又可以預約維修,好多服務,唔需要發票。
lyh80115
|
不可奉告 發表於 18-11-4 11:47

想問下,好似

喺Hicare可以查到自己部機嘅零件費及人工費,例如我想換電,根據下圖,我需要付¥80+¥52=¥132

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
不可奉告
|
lyh80115 發表於 18-11-4 12:08

喺Hicare可以查到自己部機嘅零件費及人工費,例如我想換電 ...

明白,清楚晒,仲有想你pm 埋 你閒時係在那一間TB 店購買京東E 卡條link 我可以嗎?
因我又怕中地雷。先萬分感謝你的幫忙
lyh80115
|
不可奉告 發表於 18-11-12 14:42
明白,清楚晒,仲有想你pm 埋 你閒時係在那一間TB 店購買京東E 卡條link 我可以嗎?
因我又怕中地雷。先萬 ...

自動發卡多人買就得,佢哋啲鋪成日變。有大陸銀行户口實名咗,仲可以買鋼鏰支付,每月10張免手續費。
不可奉告
|
lyh80115 發表於 18-11-12 14:46
自動發卡多人買就得,佢哋啲鋪成日變。有大陸銀行户口實名咗,仲可以買鋼鏰支付,每月10張免手續費。
...

我打算買5000元,但我大陸銀行未響京東實名囉!!!

可PM提供TB鋪頭名嗎?
lyh80115
|
不可奉告 發表於 18-11-12 15:34
我打算買5000元,但我大陸銀行未響京東實名囉!!!

可PM提供TB鋪頭名嗎?

link可以公開吧,一定要係自營實物商品,但不可以係圖書。買之前先設定好支付密碼。

【【自动发卡】京东E卡5000元 礼品卡优惠券 发2000+1000*3面值】https://m.tb.cn/h.3PoD3zg?sm=3db5df 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥THq9bjEJZdV¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)[来自超级会员的分享]
Fab91    發表於 3 天前