要簽萬六元卡數,買咩好

eeaa
|
簽萬六元卡數,買咩好,可買百佳惠康卷嗎?因問過Aeon要現金買,唔俾簽,電費可以?求賜教
judychungpuiyan
|
印象中百佳可以簽卡買coupon
惠康好似唔可以
choichoibb2011
|
機票
Treatment

cbeyond
|
百佳coupon可以簽卡
買金幣, 買實金。
約十人以上朋友去食自助餐, 食2次都夠數, 仲可收回現金。
chakk
|
eeaa 發表於 18-10-27 16:05
簽萬六元卡數,買咩好,可買百佳惠康卷嗎?因問過Aeon要現金買,唔俾簽,電費可以?求賜教
...

呢類好似唔得
洋洋
|
...

網上交費計唔計?大學學費、公屋租金、水電煤電話費⋯prepaid
trendy007
|
judychungpuiyan 發表於 18-10-27 16:11
惠康好似唔可以

惠康都可以簽卡買coupon
hohoho2013
|
買金器
wcpcelia    發表於 18-10-27 17:26
fghjkl
|
萬寧可以
minniemouse
|
洋洋 發表於 18-10-27 16:27
網上交費計唔計?大學學費、公屋租金、水電煤電話費⋯prepaid

我上次想用 credit card 交學費,但我搵唔到呢個 payment method 喎
candice0088
|
...

Aeon 水電煤及電話費都可以簽...$16000分幾多個月簽? 我試過用aeon 換海洋公園飛要約2個半月簽$24000 同家人朋友食飯不停爭比錢...百佳惠康咩都好都碌0吉。爭d連街市都想碌0吉咁濟...
因為我無咩貴野要買。係靠生活碌0吉..
二世龜
|
約食飯
Prepaid 寬頻 and 電話費
買家電
我愛Corina
|
minniemouse 發表於 18-10-27 16:43
我上次想用 credit card 交學費,但我搵唔到呢個 payment method 喎

係咪要睇下你學校有冇account?
頭先望左下,你去銀行網頁睇下

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
andyman
|
judychungpuiyan 發表於 18-10-27 16:11
惠康好似唔可以

可以呀, 我買過好幾次,但唔係間間有咁多存貨.
YY1101
|
minniemouse 發表於 18-10-27 16:43

用HSBC?
Music_sister
|
candice0088 發表於 18-10-27 16:49
Aeon 水電煤及電話費都可以簽...$16000分幾多個月簽? 我試過用aeon 換海洋公園飛要約2個半月簽$24000 同 ...

我又係換左2張,但爭千幾蚊未簽,請問aoen是否電費都計?
KarenC
|
買名牌袋再放返出去
candice0088
|
Music_sister 發表於 18-10-27 16:54
我又係換左2張,但爭千幾蚊未簽,請問aoen是否電費都計?

計呀。水電煤都計。 我簽左好多個月架啦。
oasis18
|
可唔可以去連卡佛先施永安一田買禮卷
洋洋
|

Ebanking 繳費,扣信用卡