自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

MrsPerthLiu 發表於 18-10-29 00:34
其實而家都冇野係平嘅

人工囉,最平
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

男爵府

Wingwingm 發表於 18-10-29 00:14

U記,呢d咁上緊,返到工又幾易襯

哎也 我講到一舊舊, 其實我想搵襯長褲既上身衫

水晶宮

janice1226 發表於 18-10-29 10:13

我今日著呢件上衫,超靚,我番工途中比好多人望

可襯裙可襯褲

水晶宮

Wingwingm 發表於 18-10-29 00:16
有茅相

著通一條黑色貼腳褲,橡筋褲頭

你去睇下啦,抵呀

珍珠宮

王國教室勳章

cindy618 發表於 18-10-27 18:57
香港乜都mark高,因為太平反而人地話cheap無人買

香港宜家乜都貴呀!
我見乜大減價,都唔平但又勁多人買

大宅

回覆 Wingwingm 的帖子

香港買咩野都好貴,同一樣野外國買勁平黎到香港就貴成1-3百蚊。而家主要都係季尾先去買野,因為真係會平好多或者逢親outlet就會去睇下,會平過出面幾百蚊以上!另外我會上網找代購買野,咁樣就唔會比人斬到一脛血
就快sogo大減價啦!或者到時候妳可以去睇睇
歡迎歡迎

大宅

回覆 miffyumiffy 的帖子

請問你去邊間買架?

用戶要求終止服務

janice1226 發表於 18-10-29 10:13

咁我中意穿喱士衫通常zara丶it d牌子咁囉
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

用戶要求終止服務

Watashiwamomo 發表於 18-10-29 10:45
回覆 Wingwingm 的帖子

香港買咩野咩野都好貴,同一樣野外國買勁平黎到香港就貴成1-3百蚊。而家主要都係季 ...

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

Zara GU H&M 會平些
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

首頁

尾頁

跳至