睡覺時用孕婦枕?

kkgrace
|
孕媽媽睡覺時用孕婦枕/月1亮枕係咪會對身體好啲?邊度買好?
love_joe
|
美贊臣講座有得送呀, 我用緊個個都係個talk 拎返黎
leungna520
|
我用左訓覺好好,對個腰好,同埋如果肚大左,對個盆骨都好!就系轉身時麻煩些
ipcs
|
kkgrace 發表於 18-10-27 18:41

我只係用三角枕墊住個肚瞓,好似係聽美素佳兒講座送。
我要做媽媽
|
我覺得孕婦枕好用亞,其實你覺得邊隻舒服就用邊隻OK喇
bchuma
|

用左会舒服点噶。
Puddingmman
|
我係千色買左個U型枕,幾好
沅^o^
|
love_joe 發表於 18-10-27 18:58
x2, 幾好用,墊肚又得, 大個餵b都用到

|
我買咗依個,好好用!
晚晚打側瞓都攬住瞓會舒服啲。佢仲有個小枕頭可以for餵奶用。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
naiyiubb
|
我有買 台灣牌子
攬住瞓係幾舒服ga
遲d 仲可以做哺乳枕添
tt2014tt
|
51544 發表於 18-10-28 08:40
我買咗依個,好好用!
晚晚打側瞓都攬住瞓會舒服啲。佢仲有個小枕頭可以for餵奶用。

係邊度買呀?幾錢?
cookingbaby
|
係啊,覺得用咗係會舒服好多,側訓舒服。
pang_ling_ling
|

我買咗呢個好好攬,我係旺角樓上店買$399咋

|
tt2014tt 發表於 18-10-28 12:29
係邊度買呀?幾錢?

我喺日本買,好似7000円左右
令小梅
|
我都用緊, 墊肚一流, 宜加阿b訓個陣夾住佢, 等佢唔好亂郁, haha

LongTimeAgo
|
我買左台灣H牌果隻,好用呀,連我老公有時都會拎黎用

haha748494
|
會舒服D,但我覺得好阻地方,我凈系用普通果D枕頭。
Lammyy
|

我冇用
只係用厚被夾兩腿間
cklvivi
|
我買了呢個超好用,可以幫助腰痛。
同埋佢係涼爽質地,新出既!
千色,吉之島都有

hamsterma
|

係呀,用佐真係好舒服