有冇人個微信太耐冇登入出問題?

seaheart88
|
我嘗試去解。。。但係都不得要領。。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wannabe118
|
試下delete佢 再裝過。

以前同事試過得返。
seaheart88
|
wannabe118 發表於 18-10-28 15:55
試下delete佢 再裝過。

以前同事試過得返。

Ok thx。。。明天幫老公部機試。。。
cattz288
|
seaheart88 發表於 18-10-28 15:49

可能未upgrade!
seaheart88
|
cattz288 發表於 18-10-28 15:59
可能未upgrade!

咁可能真係要剷咗佢再裝。。。因為普通咁update嘅已做左
小星星1
|
seaheart88 發表於 18-10-28 15:49

我試過,要搵第三者驗証,好彩我個同事係內地人,㩒兩㩒就開通返了
seaheart88
|
小星星1 發表於 18-10-28 16:18
我試過,要搵第三者驗証,好彩我個同事係內地人,㩒兩㩒就開通返了
...

我知道要第三者驗證。。。但係咪一定要內地電話先得?我輸入左我個電話落去。。但係我個電話都收唔到訊息幫佢解。。。所以都唔知點搞
小星星1
|
seaheart88 發表於 18-10-28 16:25
我知道要第三者驗證。。。但係咪一定要內地電話先得?我輸入左我個電話落去。。但係我個電話都收唔到訊息 ...

好似要活躣嘅 wechat 戶口先得
小星星1
|
我知道要第三者驗證。。。但係咪一定要內地電話先得?我輸入左我個電話落去。。但係我個電話都收唔到訊息 ...

我明天問一下她
seaheart88
|
小星星1 發表於 18-10-28 16:29
我明天問一下她

好啊。。。希望你朋友能夠解答我啦。。。我呢排都常常用。。。唔知點先算係活躍嘅戶口
小星星1
|
seaheart88 發表於 18-10-28 16:42
好啊。。。希望你朋友能夠解答我啦。。。我呢排都常常用。。。唔知點先算係活躍嘅戶口
...

Ok !
cattz288
|

佢有個msg彈出黎叫你入4位驗證碼! 你揀返佢個名send比佢就開到架喇
cattz288
|
seaheart88 發表於 18-10-28 16:42
...

就係你同佢有經常msg就係算活躍了!
seaheart88
|
cattz288 發表於 18-10-28 17:22
佢有個msg彈出黎叫你入4位驗證碼! 你揀返佢個名send比佢就開到架喇

我就係一直收唔到佢msg。。。。試咗好多次都唔得。。。
seaheart88
|
cattz288 發表於 18-10-28 17:23
就係你同佢有經常msg就係算活躍了!

冇喎。。。其實我老公開咗都冇用過。。。一直好少登入所以咪凍結左。。
cattz288
|
seaheart88 發表於 18-10-28 17:45
我就係一直收唔到佢msg。。。。試咗好多次都唔得。。。

唔係你收! 係佢個wechat叫close fd send msg返比佢!
cattz288
|
seaheart88 發表於 18-10-28 17:45
冇喎。。。其實我老公開咗都冇用過。。。一直好少登入所以咪凍結左。。
...

完全無用過? 咁你有個msg過佢?
seaheart88
|
cattz288 發表於 18-10-28 18:00
唔係你收! 係佢個wechat叫close fd send msg返比佢!

冇啊。。。佢個微信完全冇同人溝通過冇用過。。。所以真係唔知搵過什麼close fd
seaheart88
|
cattz288 發表於 18-10-28 18:01
完全無用過? 咁你有個msg過佢?

我同佢剩係得呢兩個message

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cattz288
|
seaheart88 發表於 18-10-28 18:22
我同佢剩係得呢兩個message

夠架喇! 有過對話就ok! 咁佢個wechat有無寫搵人send 4 digit msg比佢?