值眼捷毛介紹

|
整了2日,差不多甩毛了一半,有無細心又吾太貴的店介紹,thx
JD930
|
0811 發表於 18-10-28 16:43
整了2日,差不多甩毛了一半,有無細心又吾太貴的店介紹,thx
有一間係中環嘅試做價HKD530 100根/160根
ktng
|
JD930 發表於 18-10-29 09:13

Can u pls pm ? Thanks jm
JD930
|
ktng 發表於 18-10-29 10:06
Can u pls pm ? Thanks jm

Sure just did
jessyeasy
|
JD930 發表於 18-10-29 09:13

I want to know too. Pm me pls.
JD930
|
jessyeasy 發表於 18-10-29 18:55
I want to know too. Pm me pls.

Just did
企鵝大隊長
|
可以試下KP,第一次做可以減$100埋單780蚊120條,技術好好可以last得耐,舒服到植完完全冇感覺
Micmici
|
cwb做開山茶花試做$480
,訓覺鐘意用手遮住對眼都 keep得耐
mandy952
|

仲差過返深圳整,有咩可能2日就咁
豬妹司令
|
mandy952 發表於 18-10-30 08:15

我都想知
Kkmoon
|
我整嗰d come 一個月喎,真係好come,又輕。
不過係上水,試做$350
太得閒
|
mandy952 發表於 18-10-30 08:15

深圳有間超好,拎日本代理,用哂日本膠水,料咁。香港有幾間都用呢個牌子。
黃黃聯婚
|
太得閒 發表於 18-10-31 22:50
深圳有間超好,拎日本代理,用哂日本膠水,料咁。香港有幾間都用呢個牌子。
...

深圳邊度?:
Jayden飛飛
|
我覺得植太傷,我以前有電開同植開既習慣,但係甩自己既眼睫毛都甩得好誇張,後來我揀左角蛋白,效果一樣咁令,係自己原有既睫毛,比傳統電眼睫毛效果仲好。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
只如初見
|
Kkmoon 發表於 18-10-30 19:34
我整嗰d come 一個月喎,真係好come,又輕。
不過係上水,試做$350

請問上水邊到
Kkmoon
|
只如初見 發表於 18-11-2 10:30
請問上水邊到

pm u
小B女
|

在CWB ok?