婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

唔該pm埋比我thx!
我老公都有長期腰痛
如果真係睇得好,$500一次真係唔算貴
http://img12.picsplace.to/img.php?file=img12/1/DSC02836.JPGhttp://ktzhk.com/file/avatar/a1/20050916114800_etQK.gif

民房

Leetai,

我的頸椎、胸椎及腰椎都有錯位的問題,痛苦非常,
看過很多醫生都醫不好,麻煩妳 PM 給我那醫師的資料,謝謝!

原帖由 leetai 於 09-4-15 00:48 發表
早排我老公同囡囡騎x馬,想起身時條腰出事,成個人即刻跪低,跟住痛都行唔到。返到屋企上唔到樓梯,座又痛又起唔到身。連訓都痛,仲唔到涼。可以話係唔行得,咁有個朋友係美國返港睇中醫,又係d痛症就介紹我地去睇,我老公去到係要 ...

大宅

回覆 321# leetai 的文章

pls PM to me

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

leetai,
Would you please PM your chinese doctor's information to me? Thanks!!

複式洋房

leetai,
Would you also please PM the details information of your chinese doctor to me? Thanks!!

大宅

可否pm給我,十萬個感激

大宅

畀面勳章

各位我巳看溫ec1個月, about 4 times, but still not all right, I feel her always "dump" 症, 我只是有小小寒背, 但佢話need to see several times, but every time just about 20-25 mins, except first time 45mins. 我不明白如果係嚴重但why just have 20 mins. 我唔敢話佢無技術, but I really feel 佢"掠水". Every time cost $500.

大宅

我想問有無其他人睇過? 感覺又如何?

原帖由 amy60 於 09-11-16 18:51 發表
各位我巳看溫ec1個月, about 4 times, but still not all right, I feel her always "dump" 症, 我只是有小小寒背, 但佢話need to see several times, but every time just about 20-25 mins, except first time 45m ...

禁止訪問

大宅

咁真係好似好唔掂wo! 但係你醫返好未呀?

原帖由 Oral-A 於 09-11-25 13:01 發表

I have also seen him for 5 times and also feel him "dump" 症. Every time only 15 mins and feel 佢"掠水". Every time cost $500.

禁止訪問

大宅

畀面勳章

leetai,
唔該可唔可以pm資料比我,
謝謝
''WhAt We sHouLd dO iS nOt forGet,buT to FoRgivE"

男爵府

please PM

thank you very much

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唔該可唔可以pm個ec的資料比我,
謝謝 !!! 自從生完第2胎後,至現在5個幾月啦,條腰日日痛到叫救命...>.<

大宅

大家不用推post要求pm喇,樓主已公開過有關資料。

溫芷婉
23671918(電話預約)
尖沙咀美麗都大廈3字樓F3室
星期一至六11:00am-7:00pm
注意事項:怕唔衛生可自備下列物品-
入屋除鞋-有拖鞋提供(可自備)做完雙腳唔好店地,有地氣
有毛巾鋪床(亦可自備大浴巾鋪床同長面巾墊頭)
男-除淨內褲(有提供孖煙通,可自備短boxer褲)(睇肩、
腰、背、腳等)
女-除淨內褲,除首飾(睇肩、腰、背、腳、等)有提供沙灘巾圍身
做完八小時後先沖涼

(我沖完先去睇)
P.S.佢可能會問介紹人名,如果講無介紹人名唔收症的話pm我比個名你。

首頁

尾頁

跳至