夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Your C6 is 自閉症

複式洋房

又係我。。。謝謝大家的意見。

上星期因為一件好小嘅事(阿仔d 功課,詳細講多無謂)又畀佢用粗口問候5分鐘,之後佢就失聯,Block 我WhatsApp, 唔聽電話,唔返黎食飯(又唔講聲),完全唔理阿仔,阿仔病咗想搵佢但打唔到畀佢,但就有返來瞓覺。

今日佢unblock 我,但係為咗鬧我話我有冇搞錯,唔叫佢起身,自己一個同阿仔去學校旅行。我都唔知點解咁都要畀人鬧。結果佢自己去咗旅行地點,但全程黑我面,當我不存在。

今晚,我想搵佢出去傾下,結果傾唔到兩句又話我搵交嗌,最後即使我喊住叫佢同我繼續傾,佢都係一意孤行拒絕。

其實我已在想分居一事。

係咪要死心了?唉

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chocotung 發表於 18-10-29 00:52
辛苦了好幾年,想找人傾下。。。
結婚4年,阿仔3歲,我地係同事,由拍拖到結婚到現在都是同一間公司。大家 ...

如果真想離婚,唔須要等阿仔大。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

chocotung 發表於 18-10-31 22:24
如果真係要解釋。。。因為一直覺得佢只係有情緒病,佢需要治療,而我係應該陪佢醫學個病,佢並唔係存心要傷 ...

你太高估自己,以為可以改變嗰男人。

別墅

chocotung 發表於 18-12-9 01:09

上星期因為一件好小嘅事(阿仔d 功課,詳細講多無謂)又畀佢用粗口問候5分 ...
點解我同你咁似 我諗我地可以做朋友
我都好想離婚 但太多問題 加上同佢一齊之後冇家人冇朋友
好痛苦 我唔知可以點行落去
岩岩呢2日又黎料 我好傷心💔
佢自己衰仲話我教壞小朋友又爆我

大宅

chocotung 發表於 18-12-9 01:09

上星期因為一件好小嘅事(阿仔d 功課,詳細講多無謂)又畀佢用粗口問候5分 ...

真係要行離婚呢一步,就千其唔好用太多藉口或者理由去拖著自己,問題你點解要忍一個永遠唔會改既男人,個仔需要爸爸所以忍,咁就唔好呻,因為係自己攞黎,問題永遠都解決唔到,只能靠你自己諗通,決定左就唔好返轉頭

男爵府

未結婚之前,他是怎樣的?
為何婚後會癲成咁,好恐怖

首頁

尾頁

跳至