孕婦可用唇膏或唇彩

7媽
|
就黎去影大肚相,會自己化個淡妝就算,想買番枝唇膏或唇彩,其實一向少用,只用潤唇膏,有無類似推薦?唔想用一次就浪費左枝唇膏,謝謝!
koalalee88
|
7媽 發表於 18-10-29 13:43
就黎去影大肚相,會自己化個淡妝就算,想買番枝唇膏或唇彩,其實一向少用,只用潤唇膏,有無類似推薦?唔想 ...

我有用返平時嘅冇特別轉
Loktungggg
|
我冇特別去換唇膏
不過食野飲水前都會用紙巾卸左先,避免食埋落肚
麻每吉
|
就黎去影大肚相,會自己化個淡妝就算,想買番枝唇膏或唇彩,其實一向少用,只用潤唇膏,有無類似推薦?唔想 ...

我用依個,食用級

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
無糖茶妹
|
koalalee88 發表於 18-10-29 13:47
我有用返平時嘅冇特別轉

唔使特別轉
我要做媽媽
|
有D係可以食用架,話孕婦都可以安心用,不過我唔係好記得牌子
T_rei
|
麻每吉 發表於 18-10-29 14:31
我用依個,食用級

我都係用呢個,好夠潤(emoji)(emoji)
nepta
|
我用fresh
hamsterma
|

我都無特別轉,到時自己注意下就得喇
pang_ling_ling
|

Jane Iredale
cookingbaby
|
用翻之前嘅就可以喇,一次半次咁,注意下唔好食落肚就無咩問題嘅喇。
wowobibi
|
burt's bee
Joeylover
|
wowobibi 發表於 18-11-1 18:15
burt's bee

burt's bee ,我琴日Watson’s 買左支$129 有8折。
GCHK
|
我偶爾用喳,可以唔用嘅時候就冇用,都係用番平時用嘅
Yaty
|

我用fresh!基本所有護膚品都轉咗fresh!化妝品就無轉!因為唔係常日用
haha748494
|
一次半次應該唔怕,我陀B果陣凈用DHC潤唇。