係WeChat朋友圈見到有個朋友話自己病左,然後

rebeccalin
|
然後我唸下自己好似好耐冇病過睇醫生了。點知唔夠一個鐘就立即喉嚨唔舒服,周身骨痛,撐左幾日終於頂唔順要去睇中醫。有時D嘢唔知係有預感還是好邪,上次唸起個仔好似一年冇睇過醫生,嗰晚就嘔到張被都要掉左

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
estherfu
|
我都試過類似既情況
Angelice-BeBe
|
我試過有次唸,近期都好耐無試過頭痛,結果就痛你幾日

有次我仔開口中,話自己好少會仆親,結果又係

所以話不能亂講
csnkennis
|
我C6都試過,之前有屋企人入左醫院,跟住佢話好似未入過醫院,過左幾日就入醫院喇,你地信唔信邪...
wing_so
|
所以成日怕小氣唔敢亂講
meia
|
試過,諗起個女呢排幾好,佢夜晚即刻發燒。

依家乜都唔諗
xue107
|
rebeccalin 發表於 18-10-29 17:42
然後我唸下自己好似好耐冇病過睇醫生了。點知唔夠一個鐘就立即喉嚨唔舒服,周身骨痛,撐左幾日終於頂唔順要 ...

我哥個朋友話自己開車未出過事,點知當晚就撞左車
babynetnet
|
我都試過衰多口兩次!我女係奶粉B不過托賴身體健康少X,就係我多口兩次夜晚就黎料
ac917
|
明晚8000萬,等我今晚不停用唸力諗:我好耐未中過六合彩頭獎了!
karshing
|
ac917 發表於 18-10-29 21:35
明晚8000萬,等我今晚不停用唸力諗:我好耐未中過六合彩頭獎了!
...

fafadimsum
|
ac917 發表於 18-10-29 21:35
...

哈哈
Cateye8888
|

Poyau
|
保重 祝早日康復
buybuybuy
|
然後我唸下自己好似好耐冇病過睇醫生了。點知唔夠一個鐘就立即喉嚨唔舒服,周身骨痛,撐左幾日終於頂唔順要 ...

碗嘢中間嗰舊係乜嚟㗎?
bosch
|

你盞燈幾靚。

祝早日唐康復。
tkop
|
buybuybuy 發表於 18-10-30 01:53
碗嘢中間嗰舊係乜嚟㗎?

BK logo
tkop
|
bosch 發表於 18-10-30 02:09
你盞燈幾靚。

祝早日唐康復。

点解唐
bosch
|
tkop 發表於 18-10-30 02:25
点解唐

用黎引你出現。
tkop
|

咁你係度呻,其他人會不會又唸
rebeccalin
|
tkop 發表於 18-10-30 02:25
BK logo

唔係bk logo,係我屋企盞風扇燈的倒影