夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

呢d咁嘅自私男,其實冇佐都唔可惜,個男人好令人嘔心

複式洋房

greenflower 發表於 18-10-29 18:51
今年已經31歲,同老公結咗婚1年,我啱啱辭咗職 (因為太辛苦),依家企係人生既交叉點,兩頭唔到岸,請教一下 ...

你的思想累死你!如果女人嫁咗人唔係老公養咁嫁來做物?咁不如自己一個人生活識吓男朋友仲自由自在啦!

你千萬不要生仔!等於放隻老鼠入米缸啦!你仲無自由,精神和時間!

至於你話返工一腳踏放工洗衫煮飯他也視作理所當然!咁你便要改變吓啦!
投訴下囉!出街食啦!

你太乖了!要學識保護自己,據理力爭呀!

複式洋房

greenflower 發表於 18-10-29 18:51
今年已經31歲,同老公結咗婚1年,我啱啱辭咗職 (因為太辛苦),依家企係人生既交叉點,兩頭唔到岸,請教一下 ...

下列資料可參考:

大宅

走吧啦
仲同拒生?生左支出幾大你知唔知?
先唔好講生左,未生產檢既錢呢?
加上你情緒有問題,都未係時候啦!
呢個男人叫拒吔蕉搵過第2個啦
離開左拒你既情緒就會正常番

複式洋房

不如找輔導傾下, 看下一步怎樣做最好?

天主教同行熱綫: 25602314 (免費, 自約時間和地區, 受訓義工)
理工大学 : 34003492 or 2766 5761 ($50/節 , 由輔導碩士学生)
明愛輔導 : 2525 6265 資深輔導員 HKD720-1080/節
https://www.counselling.caritas.org.hk/marriage

大約去4-6節 , 已經可以知道自己想怎樣, 和有什広選擇.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

咁既情況千萬唔好生,應該增值自己再飛起佢。

首頁

尾頁

跳至