有無JM知兒童牙科邊度有?

twinsjenny
|
有無D 兒童牙科可以即日睇? (聽日)
個仔係咁話牙痛,而家喊到唔肯訓,
如果有24小時更好,跪求
eziznw
|
twinsjenny 發表於 18-10-29 22:16
如果有24小時更好,跪求 ...

去急症得唔得? 兒童牙科醫生通常長期book滿架!
小倩
|

幾大?
小學生牙科保健有即日籌
twinsjenny
|
eziznw 發表於 18-10-29 22:22
去急症得唔得? 兒童牙科醫生通常長期book滿架!

去左浸會急症,會話要搵返兒童齒科,佢話急症只能比止痛藥/.\
twinsjenny
|
小倩 發表於 18-10-29 22:39
幾大?
小學生牙科保健有即日籌

啊仔6歲 k3 呢個年齡最尷尬,問左仁安,得聽日有,不過隨便整都幾千,想睇下有無平d,如果無唯有去仁安,唔想佢再痛落去,野都唔食,唉
eziznw
|
twinsjenny 發表於 18-10-29 22:43
啊仔6歲 k3 呢個年齡最尷尬,問左仁安,得聽日有,不過隨便整都幾千,想睇下有無平d,如果無唯有去仁安,唔 ...

兒科牙醫係呢個價錢架啦,如果聽日有位你就去啦!我睇開果個都係千千聲,仲唔係即刻有位。仁安有位你快啲去睇啦!
思澄爸爸
|

區雄安,呢度JM 介紹,兒童牙科(你上網再check 下)。你睇下即日有冇位。
中環及TST海洋中心有診所。
診金$5-600。
不過上次consult佢係為箍牙。
twinsjenny
|
eziznw 發表於 18-10-29 22:50
兒科牙醫係呢個價錢架啦,如果聽日有位你就去啦!我睇開果個都係千千聲,仲唔係即刻有位。仁安有位你快啲 ...

好,唔該曬你:)
twinsjenny
|
思澄爸爸 發表於 18-10-29 22:58
區雄安,呢度JM 介紹,兒童牙科(你上網再check 下)。你睇下即日有冇位。
中環及TST海洋中心有診所。
診 ...

唔該曬你:) 聽朝打哂d電話去問,真係頭都暈,寧願自己痛
小倩
|
twinsjenny 發表於 18-10-29 22:43
啊仔6歲 k3 呢個年齡最尷尬,問左仁安,得聽日有,不過隨便整都幾千,想睇下有無平d,如果無唯有去仁安,唔 ...

其實唔使一定兒童牙科
去普通check咗先
我仔2歲喺KG 跌親
咀同牙肉腫晒流血
都係去普通牙醫check啲牙仔有無事
Heixsap
|
張虹莉牙醫
喺雅蘭中心同銅鑼灣有診所
有急症佢都可以攝期俾你