自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

點解個個講野有英文口音

子爵府

熱血金章

回覆樓主:

欣欣dislike,好囂張,太認叻,又為左討好嘉賓,勁擦鞋

男爵府

回覆樓主:

欣欣衰在自負,對她是個好的教訓,加油!

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

cestlav 發表於 18-11-12 22:54
欣欣衰在自悔,對她是個好的教訓,加油!

睇得出maya都唔鐘意欣欣
欣欣真係太囂張

水晶宮

llssisi 發表於 18-11-12 22:58
睇得出maya都唔鐘意欣欣
欣欣真係太囂張

NaNa係肥妹果個?

大宅

回覆樓主:

不過睇Maya的賽後訪問感覺呢個小朋友成府好深。

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

Fion710 發表於 18-11-12 23:06
NaNa係肥妹果個?

係阿

公爵府

bobbymama 發表於 18-11-12 23:17

佢覺得肥廚師偏心欣欣
所以賽後訪問贏咗都囂

大宅

llssisi 發表於 18-10-30 09:27
有無媽媽都有睇阿?尋日做到11集
都幾好睇

好好睇,Viu tv 呢D節目好正,仲有煮吧換咗你亞媽都好睇

公爵府

youngyoungma 發表於 18-11-12 23:25
好好睇,Viu tv 呢D節目好正,仲有煮吧換咗你亞媽都好睇

我都有睇

大宅

bobbymama 發表於 18-11-12 23:17

仲好小氣 雖然欣欣都好囂,但起碼明刀明槍

男爵府

回覆樓主:

Maya或者因為自覺俾人睇死會輸,贏咗便有點沾沾自喜,畢竟她只是初中生

男爵府

回覆樓主:

Maya台北第一round衰乜都唔肯認,唉!

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

Maya原全唔識尊師重道

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

etam724 發表於 18-11-15 23:39
咁肥佬去到後期亦都冇乜心機去教佢喇, 又唔係自己o既愛將

諗返起, 亦難怪當初發夢o既穎蕎學唔到o野

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章

virtualon2000 發表於 18-11-16 09:33
咁肥佬去到後期亦都冇乜心機去教佢喇, 又唔係自己o既愛將

諗返起, 亦難怪當初發夢o既穎蕎學唔到o野

肥佬後期無心教一件事,做廚/學徒最基本就係要尊師重道,無論個師傅點鬧都係咁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

etam724 發表於 18-11-15 23:39

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

原來第一回合已經定o左輸贏

水晶宮

etam724 發表於 18-11-16 10:01
肥佬後期無心教一件事,做廚/學徒最基本就係要尊師重道,無論個師傅點鬧都係咁
...

现今好多細路唔明白 什麽是尊師重道。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

今輯D小煮角係最唔好睇態度最唔掂嘅一界,希望viutv下年再有的話,要揀番D有態度有禮貌嘅小煮角囉
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

首頁

尾頁

跳至