30歲人仲去Halloween 係未好低能?

franwu
|
有d 想去disneyland 果個/去LKF 睇下有咩玩下..

但身邊朋友都已經唔去...

我諗法係未好低B?
sweet__heart
|
唔會,我40幾勾都仲好想玩架,可惜年年仔都係11月頭考試,所以無得去玩
PerryChak
|
franwu 發表於 18-10-30 11:05
有d 想去disneyland 果個/去LKF 睇下有咩玩下..

怕乜,我仲有20幾個月到4張,星期六先扮埋嘢出LKF蒲
E_gold8806
|
根本冇年齡介限, 一D都唔低能
alvwon
|

唔係架
玩樂無分年紀
vivibabyvivi
|
唔低B, 大把人幾十歲去浦
thunder_bunny
|
下, 乜有年齡限制架咩~

要影齊晒所有Halloween characters, 去一次影唔晒喎

C.yan110
|
下?... 低能在?????
我覺得每個人都有佢自己既喜好, 想去咪去囉!!
洗乜理其他人?
DoReMi媽媽
|
自己有興趣就去玩,你不是為他人而活,又不損人,點解唔做?
YY1101
|
開心冇年齡限制
tsung
|
E_gold8806 發表於 18-10-30 11:44
根本冇年齡介限, 一D都唔低能

Agree
無話可說
|
無咩呀,節日去玩下啫
緣份的天空
|
我今年4字頭都不知幾想去玩埋一份
KUDOS
|
唔會吖,我有d朋友40歲都買年票入Disneyland玩,佢地冇小朋友又單身係自己去!
jasmineoj
|
自己想去咪去囉,唔使理人地㗎
kcimum
|
唔低B想去咪去囉,開心其實好簡單
終極熊貓
|

如因為年紀。。。呢個係好老土嘅諗法
TMC3012
|
我覺得OK喎, 冇問題
heilok
|
識人5x 都去玩,仲玩得好開心。唔好俾年齡限制自己。
Mnbvcxdsa
|

我三十幾歲都有去