雙十一的滿200扣20怎領取

jje
|
每年也看不明怎取的,用積分取了一批,但看不到怎用!
99chenwendy
|
jje 發表於 18-10-30 11:08
每年也看不明怎取的,用積分取了一批,但看不到怎用!

雙十一嗰日你將要買嘅嘢全部(寫住買200送20)擺埋一齊買單,夠200就自動減20
333s    發表於 18-11-3 18:09
jje
|
99chenwendy 發表於 18-11-3 18:03
雙十一嗰日你將要買嘅嘢全部(寫住買200送20)擺埋一齊買單,夠200就自動減20
...

Thanks
竇漪房
|

你用淘寶app去双11主會場,右下角會有個粉紅色好細寫住双11購物津貼,㩒入去每日可抽一次或用分抽,同一要求購物金額下每二百減20,四百減40

如果你有玩其他双11相關遊戲就多數都會有,我暫時有7百幾購物津貼

竇漪房
|
99chenwendy 發表於 18-11-3 18:03
...

d購物津貼多到爆,都唔知做乜,多d紅包就好啦
卡邦尼意粉
|
擺晒入購物車先, 到左雙11, 就入番購物車, tick番果幾件"跨店滿200扣20"既商品先去埋單, 果堆商品就會扣$20架啦
ko3go
|
竇漪房 發表於 18-11-3 23:54

就是~
舊年就多紅包拿...可惜今年還不多見...

滿200減20,我都未必用,因唔想為買而買~

szeszephoebe
|
竇漪房 發表於 18-11-3 23:53
你用淘寶app去双11主會場,右下角會有個粉紅色好細寫住双11購物津貼,㩒入去每日可抽一次或用分抽,同一要 ...
咁如果唔抽係咪無得減?
竇漪房
|
szeszephoebe 發表於 18-11-5 11:12
咁如果唔抽係咪無得減?

panda361
|
我淨係領了手機券 满980-150,满1180-200,满1980-300 ,不過未知點用。
kamchaiii
|
我想知要正点搶的手機券有冇人攞到?
kamchaiii
|
panda361 發表於 18-11-5 12:21
我淨係領了手機券 满980-150,满1180-200,满1980-300 ,不過未知點用。

你點搶到?次次0000入都搶完
panda361
|
kamchaiii 發表於 18-11-5 15:18

早期搶,好容易,呢兩日,我想搶多張大額都冇。
panda361
|
呢兩日手都軟,都係得$15紅包。
panda361
|
kamchaiii 發表於 18-11-5 15:18

京東一樣有手機券取,又或者淘寶付訂金也有優惠。
都敏俊C
|
竇漪房 發表於 18-11-3 23:54

我都係咁話,7百幾津貼,即係要買過萬蚊野,點會用得曬
紅包抽黎抽去都得一蚊幾亳,勁少
wmkcnw
|
szeszephoebe 發表於 18-11-5 11:12
咁如果唔抽係咪無得減?
夠2百就自動減20, 抽購物卷又是另外一回事
ty2hk
|
請問能量換到嘅紅包係咪雙11當現金用呀?
如果而家有8000能量,係咪即係有$80當日用?
買$80嘅野唔洗比錢?
Chloe-cyrus
|
wmkcnw 發表於 18-11-7 00:16
夠2百就自動減20, 抽購物卷又是另外一回事

即是滿 200 減 20,唔使用購物卷減,天貓滿 400 減 50 就要用購物卷減,對嗎?
wmkcnw
|
Chloe-cyrus 發表於 18-11-7 12:49
即是滿 200 減 20,唔使用購物卷減,天貓滿 400 減 50 就要用購物卷減,對嗎?
某些店舖參加滿減, 只要夠數就減。

天貓購物卷就全線天貓用。