照結構一般費用多少??

petitvicky
|
請問照結構一般費用多少??有沒有好介紹?
ipcs
|
petitvicky 發表於 18-10-30 13:55

母胎學醫生名單上面都有資格幫人專業地照結構,大約由2000至3XXX不等。我第一胎時唔識,是旦搵左個婦產科醫生照(吳國光),好彩佢都睇到我BB個腎仔脹。後來知道原來母胎學才是professional就唔敢是旦book了。
第二胎搵謝喜兒,母胎學醫生當中算收得平,但好快full又無得你揀時間,佢講得都好詳細,包一隻DVD內有多段短片和相片,一張2R,報告會7日內平郵畀你。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
JD930    發表於 18-10-31 11:15
bebebei
|
ipcs 發表於 18-10-30 14:05
母胎學醫生名單上面都有資格幫人專業地照結構,大約由1800至3XXX不等。我第一胎時唔識,是旦搵左個婦產科 ...

我都諗緊去謝喜兒,岩岩問佢而家要$2000。雖然佢得2D,但其實2D 4D應該冇分別啦
ipcs
|
bebebei 發表於 18-10-30 14:14
我都諗緊去謝喜兒,岩岩問佢而家要$2000。雖然佢得2D,但其實2D 4D應該冇分別啦
...

咁應該加左價了,我係舊年12月照的,照結構一定係2D,4D係用來睇BB樣,我26至28週喺BabyIcon照,照得都好清楚。
alice1117
|
...

我都book左謝喜兒醫生
9月尾book11月尾照,$1800

bebebei
|
alice1117 發表於 18-10-30 14:24

我都book左謝喜兒醫生

我上星期問已經要$2000
我要做媽媽
|
應該都要$2000-$3000喇
loiloimama
|

左仲明醫生$2800
王豆
|
回覆 ipcs 的帖子

你好
請問,
我主要 想 安胎,

看這些 照結構 醫生 合適嗎?
ipcs
|
王豆 發表於 18-10-31 00:26
回覆 ipcs 的帖子

你好

我無安胎經驗,或者你可打去診所問下。
JD930
|
林勇行醫生 HKD4,200
petitvicky
|
回覆 ipcs 的帖子

謝謝回答
Sw55
|
...

我係8月初去謝喜兒度照的,真心覺得幾好,有耐性,講解亦都詳細,有啲位遮住左,出去行一轉飲杯水再照過,而且價錢算幾平。可能之前聯合俾咗期我照結構,但照得好求其,覺得私家真係差好遠,哈哈。
bebebei
|
Sw55 發表於 18-10-31 15:48
我係8月初去謝喜兒度照的,真心覺得幾好,有耐性,講解亦都詳細,有啲位遮住左,出去行一轉飲杯水再照過, ...

我未約喔,佢要我夠12w先去約,要星期一先夠
Carmen8080
|
王偉明醫生 1800 我覺得好超值 平靚正 最主要佢夠經驗
SCherryKoS
|

馮樹明2900
vclk
|
我都想知
Albee.Ng
|

尤漢維醫生 $2500
米米子
|
陳敏儀我16月12月照2000,姑娘無禮貌但醫生好nice同pro
IntiCheung
|
高錦安醫生 $3300
講嘢比較快,都好詳細,有CD,即時有Report