婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

要出 d 蠱惑, 用靚野個舊樽入 d cheap 野俾佢偷用, 貴野自己放好唔俾佢發現, 免傷和氣.

男爵府

回覆樓主

你話好似牙刷都唔會share啦
你隻手掂完面又掂樽口,我又要搽眼

跟住就好似樓上講搭多句叫個仔買

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

sky60143 發表於 18-10-31 12:28
咪係,其實我唔介意佢話想用,咁我會借比佢或者買枝比佢,但同人講一下都係禮貌黎...
用完後我問下佢就講到 ...

壞習慣喇,平時用樽用盒入起比朋友試,最好就收哂入房鎖房門

禁止訪問

大宅

我D衫, 鞋, 袋
阿99都會拎黎著/用
仲話「我見你個袋咁殘咪用下囉」

伯爵府

sky60143 發表於 18-10-30 14:26
唔知有冇人同99同住,真係好多事想講又唔夠膽講,費事大家嘈但就屈住屈住,但忍唔住啦!想上嚟呻下...
99一 ...

自己放返係房間,鎖埋門

琥珀宮

sky60143 發表於 18-10-30 14:26
唔知有冇人同99同住,真係好多事想講又唔夠膽講,費事大家嘈但就屈住屈住,但忍唔住啦!想上嚟呻下...
99一 ...

下次買靚野就用另一個樽裝起,再將cheap野放落貴野個樽到,咁未解決左問題囉,當然過程唔可以比佢發現啦

禁止訪問

子爵府

ami123 發表於 18-11-1 12:40
我係喺黎姿間cosmax搵醫生㗎,你去美容果邊睇啦,我之前都係睇果邊jm分享
搵咗一輪資料先發現佢哋專業啲, ...
請問你打咗幾錢?

首頁

尾頁

跳至