托腹帶好介紹?謝謝!

Moons0808
|
我宜家七個月, 好辛苦呀, 成日腰痛, 我見到六甲村有交叉式托腹帶, 唔知好唔好用呢? 係唔係生完要即立用束腹帶同束臀帶? 唔知有冇媽媽有好介紹, 邊度買平d ??
謝謝!

EYSWong
|
Moons0808 發表於 18-10-30 15:06
我宜家七個月, 好辛苦呀, 成日腰痛, 我見到六甲村有交叉式托腹帶, 唔知好唔好用呢? 係唔係生完要即立用束腹 ...

我依家用緊六甲村交叉托腹帶,感覺幾好,佢後面有軟鋼支撐,條腰感覺好咗好多,不過前面上面條帶會頂住我個胃,唔係咁舒服,我拉佢落下面扣,變雙重托腹,舒服咗好多(emoji)(emoji),我都想知邊度有束腹帶,束臀帶買平啲,我見好多人都有用
EYSWong
|
EYSWong 發表於 18-10-30 15:19
我依家用緊六甲村交叉托腹帶,感覺幾好,佢後面有軟鋼支撐,條腰感覺好咗好多,不過前面上面條帶會頂住我 ...

我啱啱search到一間托腹帶平過我之前買的,你去睇下

www.likgo.com.hk

我啱啱落咗單買咗束腹帶同束臀帶

JoJo0114
|
EYSWong 發表於 18-10-30 15:49
我啱啱search到一間托腹帶平過我之前買的,你去睇下

www.likgo.com.hk

我啱啱都系呢間買咗d毛巾,紗布,見到佢比得兔造型好可愛,香港唔見有,唔知品質點呢?見佢d相片影得好靚,但冇聽過「奇哥」呢個品牌.....你地有冇聽過?
EYSWong
|
JoJo0114 發表於 18-10-30 18:25
我啱啱都系呢間買咗d毛巾,紗布,見到佢比得兔造型好可愛,香港唔見有,唔知品質點呢?見佢d相片影得好靚 ...

我都想知,其實我都想買,但又惊佢d品質唔靚,你收到貨,可唔可以話我知呢?我想見佢d披風,被,床子都好靚,好想買(emoji)(emoji)哈哈
JoJo0114
|
EYSWong 發表於 18-10-30 18:30
我都想知,其實我都想買,但又惊佢d品質唔靚,你收到貨,可唔可以話我知呢?我想見佢d披風,被,床子都好 ...

好呀,我收到貨話你知,啱啱收到訊息話出咗貨,都幾快喎⋯⋯
JD930    發表於 18-10-31 11:13
JoJo0114
|
JoJo0114 發表於 18-10-31 09:43
好呀,我收到貨話你知,啱啱收到訊息話出咗貨,都幾快喎⋯⋯

收到啦,好覩呀,忍唔住係公司開嚟睇,毛巾好厚,質地感覺幾好,搞到我好想再去買埋佢d床上用品俾阿B

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Moons0808
|
JoJo0114 發表於 18-11-1 15:59

收到啦,好覩呀,忍唔住係公司開嚟睇,毛巾好厚,質地感覺 ...

真係幾靚喎,我見到台灣好多討論區,媽媽都話奇哥呢個品牌唔錯,相信佢啲品質應該都ok,
謝謝分享