整左飄+霧眉,係咪好假?

kekawai
|
一向鐘意自然d真d有一條條眉毛既眉,但而家整完覺得似鄭秀文咁假!
剛整完望住塊遠d 既大鏡覺得ok, 但一近睇假到嚇親,美容師話過幾日會自然d.
飄/霧過眉既jm, 係咪會變返自然d架?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cat_hellobb
|
kekawai 發表於 18-10-30 15:37
一向鐘意自然d真d有一條條眉毛既眉,但而家整完覺得似鄭秀文咁假!
剛整完望住塊遠d 既大鏡覺得ok, 但一近 ...

比較粗,過幾天睇下!
潘細蚊
|

過幾天甩左焦先知,我之前整完甩左焦之後就好靚
小談心
|
甩左會自然啲
我由於整得唔夠粗,反而甩左,嫌佢幼左少少
ngwong2
|

E十点样呀?
kekawai
|
ngwong2 發表於 18-11-2 15:03
E十点样呀?

呢幾日都仲係咁深色,無變無甩,我夜d再影相!
ngwong2
|
kekawai 發表於 18-11-2 15:14
呢幾日都仲係咁深色,無變無甩,我夜d再影相!

ok.tks
Maggie519
|

我上星期六嗰日紋完,之後幾日王小虎,到星期三開始甩八成焦,今日全部甩曬,自然番哂,忍多兩日啦
kekawai
|

而家係咁既樣,仲未甩焦,唔知會唔會甩。
我覺得呢幾日都無變過。
kekawai
|
成個樣係咁

mimishan
|
我覺得幾靚無問題
kekawai
|
mimishan 發表於 18-11-2 19:23
我覺得幾靚無問題

Thanks!
可能影相/遠睇ok, 近睇覺得唔自然 (比假好少少)
大臭臭
|
其實好靚好自然JM唔駛太擔心
Agnes228
|
一開始係咁 之後就靚靚
cdn
|
就咁影以為粗,配合面型好靚喎
kekawai
|
Thank you
多謝大家,咁我都放心d~
奶茶喱哩
|
kekawai 發表於 18-11-2 19:05
成個樣係咁

好似有d高低
kekawai
|
奶茶喱哩 發表於 18-11-3 00:05
好似有d高低

我影相都覺,照鏡又無咁明顯。
唔知係角度問題,定我塊面唔對稱,或者真係高低眉
義氣仔女
|
你kd未睇慣啫,我都係上2個月第1次飄+霧眉,初初整完覺得自己似黃小虎,而家慣左反而覺得唔夠色
celiagrace
|
幾靚呀
請問整左幾錢同邊度整?