宜家先睇甄嬛傳

bkfans123
|
見無嘢睇,就睇甄媁傳啦…
嘩,個王上好阿伯呀 ,同孫好吾襯,同聶遠比無得比,除了孫麗,個個都好吾靚,相比延禧,個個妃嬪都靓
shannon_fky4186
|
bkfans123 發表於 18-10-30 16:00
嘩,個王上好阿伯呀 ,同孫好吾襯,同聶遠比無得比,除了孫麗 ...

華妃都靚丫
phchan
|
就係因為個皇上太唔得,我棄劇了
超級特務
|
嘩,個王上好阿伯呀 ,同孫好吾襯,同聶遠比無得比,除了孫麗 ...

眉庄華妃皇后都靚過甄嬛
皇上成隻維尼咁,不過演技非常好。
kkarman
|
我而家先追延禧tim啦
bkfans123
|
phchan 發表於 18-10-30 16:28
就係因為個皇上太唔得,我棄劇了

皇上真係好吾得呀,但無劇睇嘛
月見草
|

我都未睇
flyinsky
|
延禧公認無靚女,得皇后靚wor
winghei豬
|

請問邊度可以睇?
思澄爸爸
|

孫麗有氣質,同華妃演技都好。已經係幾年前睇。
kaing08
|
皇上唔靚仔,所以最後死左都無人同情佢

sa_gill
|
華妃應該係全劇最靚嘅,沈眉莊都靚而且與世無爭.華妃一死後面果D妃子唔係老就醜.
我跳住去煲全劇,得出結論:
皇上好老、皇后又醜又奸到出汁、皇上D妃子有親龍裔都有機會非皇上之手
淫亂後宮劇
sa_gill
|
kaing08 發表於 18-10-30 16:56

仲要幫人養仔
D愛妃夾計整死佢

1998Ruby1998
|
甄嬛傳同如懿傳一樣,唔係睇人樣,係睇演技。

BTW,甄嬛劇中雍正登基果陣已經 44 歲,而乾隆封魏瓔珞做貴人果陣,魏瓔珞 17、18 歲左右,而乾隆唔過 40。所以甄嬛個皇上阿伯 d 都係正常
chanxho
|
延禧都未睇晒
超級特務
|
1998Ruby1998 發表於 18-10-30 17:05
甄嬛傳同如懿傳一樣,唔係睇人樣,係睇演技。

BTW,甄嬛劇中雍正登基果陣已經 44 歲,而乾隆封魏瓔珞做貴 ...
如果攞步步驚心吳其隆同陳建斌比, 公平咩?
陳建斌現實中個老婆蔣勤勤靚過全部妃子

|
超級特務 發表於 18-10-30 17:11
如果攞步步驚心吳其隆同陳建斌比, 公平咩?
陳建斌現實中個老婆蔣勤勤靚過全部妃子

吳奇隆個開場設定年齡係不過 30 歲,所以唔可以太老

現實陳建斌個老婆同孫儷好似樣。難怪皇上見到甄嬛就話眉眼似。
超級特務
|
1998Ruby1998 發表於 18-10-30 17:17

吳奇隆個開場設定年齡係不過 30 歲,所以唔可以太老: ...
勤勤後生時靚過孫儷好多!

|
超級特務 發表於 18-10-30 17:20
勤勤後生時靚過孫儷好多!

所以純元永遠是最好的。
christmas2288
|
kaing08 發表於 18-10-30 16:56
唔係, 皇上係衰在太賤格, 佢靚唔靚仔都係次要, 後宮劇睇美女才是常識吧