睇左幾集中餐廳第二季

SUMMER581
|

有冇人睇過?? 感覺都係韓版尹食堂好睇D,專業D

唔鐘意中餐廳D主持成日問客人D野好唔好食,好煩

docomo
|
SUMMER581 發表於 18-10-30 18:38

啱啱星期日喺 j2睇左第一集,覺得舒琪好煩。
ic34
|
SUMMER581 發表於 18-10-30 18:38

我鍾意睇尹食堂,而中餐廳2,上星期無意中睇到,無乜興趣
sunnygirl
|
中餐廳2 d 食客好假,幾乎全部都係中國人,而且佢地見到d 明星一d 錯愕都冇,感覺好假好假
bb2
|
ic34 發表於 18-10-30 20:12
我鍾意睇尹食堂,而中餐廳2,上星期無意中睇到,無乜興趣

尹食堂好睇睇 中餐廳第一季睇左一集,悶
fallwinter
|
梗係原裝正版嘅尹食堂好睇,尹食堂2跟播睇1次,J 2配音版睇第二次一樣咁好睇
最愛凍檸茶
|
剛剛睇過一集,個個大爺噉唔落手,三個人睇一個人煮,好悶。

尹食堂做到一間餐廳運作緊,畫面亦見食物色香味俱全,好睇好多。
SUMMER581
|
sunnygirl 發表於 18-10-30 20:35
中餐廳2 d 食客好假,幾乎全部都係中國人,而且佢地見到d 明星一d 錯愕都冇,感覺好假好假
...

係喎, 好似一早收到風係邊度拍攝咁, 成班走哂過去
SUMMER581
|
bb2 發表於 18-10-30 21:15
尹食堂好睇睇 中餐廳第一季睇左一集,悶

我見有小燕子 五阿哥就諗住睇下, 睇左幾集頂唔順 好假好悶
Jameskey
|
第一季有睇幾集,第二季無睇,宜家睇妻子浪漫旅行,啲景好鬼靚,搞到心郁郁想去一次長線。
kavenzou
|

兩個節目我仔都要睇(j2配音版),我自己就覺得兩個節目都一樣悶爆

Queenie_0012
|
SUMMER581 發表於 18-10-31 00:28
我見有小燕子 五阿哥就諗住睇下, 睇左幾集頂唔順 好假好悶

有五阿哥咩? 邊集呀?
Queenie_0012
|
sunnygirl 發表於 18-10-30 20:35
...

一定係尹食堂啦, 真係去到一啲無韓國人嘅地方拍喎,佢地咁多粒巨星,有咩可能無華人識佢地??
c9c99
|
尹食堂一,二輯都好睇,中餐廳直頭悶
siuman3317
|
Queenie_0012 發表於 18-10-31 07:12
有五阿哥咩? 邊集呀?

皇阿瑪都有客串原來英文好得嗰俩集幾好笑
唔好煩我
|
抄襲感太強,無興趣

尹食堂好睇
十五樓師奶
|
好悶,睇左三集放棄
靚豬豬
|
我都係睇過頭幾集咋,覺得麻麻地
哈哈力
|
靚豬豬 發表於 18-10-31 09:38
我都係睇過頭幾集咋,覺得麻麻地

直頭唔好睇
靚豬豬
|
Queenie_0012 發表於 18-10-31 07:12
有五阿哥咩? 邊集呀?

今季就有五阿哥(蘇有朋)啦