真心拜服mask 15

老翻太太
|
擁有接近廿年買skincare經驗,聽人講乜乜好用就會試,但老實講絕大部分用完都係名過其實,僅有1-2%買返黎用過係覺得效果明顯,但就從來無試過用一個護膚品用完第一次就令我驚艷。我本身無乜暗瘡,但偶爾會生小粒粒,塊面早前做完脫疣有幾粒淺粉紅印,我皮膚乾兼容易敏感,只敢局部用。說明書話2-4分鐘,但好那,2分鐘就頂吾順洗去,敷完,好乾淨,初起嘅小暗瘡即時變乾,第二日就變酒米,至於印位,由淺粉紅變淺左兩度。本人乃真實用家,內容絕無虛構

注意:敷時要計時,絕不能超過4分鐘,分分鐘弄巧反拙
opl2
|
老翻太太 發表於 18-10-30 20:46
擁有接近廿年買skincare經驗,聽人講乜乜好用就會試,但老實講絕大部分用完都係名過其實,僅有1-2%買返黎用 ...

你就好啦,有效
我用左兩盒,真係無效,仲次次用完勁紅,紅到第二日
利申,喺專櫃買,只full 2min
becky_green
|
好那 only!!!!!!

no result
celiagrace
|
我都覺得呢隻野好得。fu完啲白頭真係浮哂出黎

但真係好 鬼 死 那。
good_pig
|
老翻太太 發表於 18-10-30 20:46
擁有接近廿年買skincare經驗,聽人講乜乜好用就會試,但老實講絕大部分用完都係名過其實,僅有1-2%買返黎用 ...

我覺得一盒有排用, 又唔駛點等
good_pig
|
opl2 發表於 18-10-30 21:06
你就好啦,有效
我用左兩盒,真係無效,仲次次用完勁紅,紅到第二日
利申,喺專櫃買,只full 2min :igiveu ...

你用左2盒啦?

opl2
|
good_pig 發表於 18-10-30 23:57
你用左2盒啦?

係呀,最近買番keilh's ,我覺得仲好,斷斷續續都用左成十年,次次試左新野都係買番佢
good_pig
|
opl2 發表於 18-10-31 00:28
係呀,最近買番keilh's ,我覺得仲好,斷斷續續都用左成十年,次次試左新野都係買番佢
...

但係其他要用成10分鐘...

mask 15
搽完都差不多可以洗....我主要用響石頭瘡咋
celiagrace
|
回覆 good_pig 的帖子

我都係貪佢快得黎有效果
good_pig
|
celiagrace 發表於 18-10-31 09:46
回覆 good_pig 的帖子