有無jm 都拎咗呢個cream 既試用裝?

金金人
|
我fb 登記,喺屈臣氏拎的,試用裝嚟講都算幾大包!今日第一次用。。。。。我用嚟搽面!唔知好唔好用

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
FJmom
|
但佢個廣告似用黎搽BODY
金金人
|
FJmom 發表於 18-10-31 09:26
但佢個廣告似用黎搽BODY

我拎既時候問過個職員,佢話全身連面都可以
ninachu
|
之前係iherb有買黎用過,同QV cream 差唔多,但係我覺得QV 好用D
金金人
|
ninachu 發表於 18-10-31 11:58
之前係iherb有買黎用過,同QV cream 差唔多,但係我覺得QV 好用D

原來iherb 都有~我睇下幾錢先。。。
ninachu
|
金金人 發表於 18-10-31 12:53
原來iherb 都有~我睇下幾錢先。。。

500g百幾蚊
金金人
|
ninachu 發表於 18-10-31 12:58
500g百幾蚊

你搽身定面?我感覺佢無QV 咁厚同咁油。。。不過只用咗一日,再試多幾日睇睇先

ninachu
|
金金人 發表於 18-10-31 14:05
你搽身定面?我感覺佢無QV 咁厚同咁油。。。不過只用咗一日,再試多幾日睇睇先

...

我超乾搽全身,由於自細有蛇皮(皮膚好乾),一直習慣用qv cream早晚搽全身,搽完呢款感覺唔夠滋潤
hedhed
|
金金人 發表於 18-10-31 11:53

你講嘅係職員係收銀?

你地呢其實係公司係咪攞正牌上網上科林架?你知我講咩嘅⋯⋯

之前有啲你地同事,教我地點分高手低手。你得閑搵返個帖睇下
金金人
|
hedhed 發表於 18-10-31 15:36
你講嘅係職員係收銀?

你地呢其實係公司係咪攞正牌上網上科林架?你知我講咩嘅⋯⋯

應該係職員嚟架喎佢。。唔係收銀,佢拎sample 俾我的,咁呢支係咪其實唔可以搽面?

另外,我唔知你意思係咪想話我係打手,不過我真係自己喺fb 登記

你睇返我登記既msg , 如果我係呢間公司既人,我諗我唔需要登記啦!

其實我只係見有sample, 諗住通知下d jm..有興趣拎嚟試下ja.... 又唔好下下咁諗人地。。。你都可以睇返我舊post , 睇下我係咪做呢行囉。。。而我所見既打手,通常都係新acc, 或者每個post 都只係回有關佢想"推介"既產品

有時真心想share 下d 優惠ja...又俾人話打手。。。。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
金金人
|
ninachu 發表於 18-10-31 15:29
我超乾搽全身,由於自細有蛇皮(皮膚好乾),一直習慣用qv cream早晚搽全身,搽完呢款感覺唔夠滋潤
...

都係,如果想潤,QV 應該會岩d ...
tiffor
|
金金人 發表於 18-10-31 09:22
我fb 登記,喺屈臣氏拎的,試用裝嚟講都算幾大包!今日第一次用。。。。。我用嚟搽面!唔知好唔好用

...

點拎?
hahating1984
|
金金人 發表於 18-10-31 11:53

我都有用黎查面
金金人
|
tiffor 發表於 18-10-31 15:51
點拎?

我都係fb 見有fd 登記拎咋。。。唔知完咗未。。。你上fb search 下仲有無得登記,廢事一陣又俾人話我打手
tiffor
|
金金人 發表於 18-10-31 15:58
我都係fb 見有fd 登記拎咋。。。唔知完咗未。。。你上fb search 下仲有無得登記,廢事一陣又俾人話我打手: ...

Link?
Thanks