騙人的法國醫院

saladhk
|

29//10(星期一)發現這優惠,即打電話查問,竟告之係計完成療程的日期,而家(29號)係book唔到㗎啦,失望又谷氣,咁就唔好放上網頁啦,咁大間醫院,咁取巧

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tansyneko    發表於 18-10-31 13:41
saladhk
|
saladhk 發表於 18-10-31 10:17
29//10(星期一)發現這優惠,即打電話查問,竟告之係計完成療程的日期,而家(29號)係book唔到㗎啦,失望又谷 ...

点解放唔到圖片
stkyo
|
個優惠係咪已經做咗一段時間?

通常實有啲細到阿媽都睇唔到嘅細字條款,有無認真望過?
saladhk
|
saladhk 發表於 18-10-31 10:18
点解放唔到圖片

放到圖了,昨日上網還見,今日落架了,你早D落,我就無咁激氣
saladhk
|
stkyo 發表於 18-10-31 10:20

我係29号需要找資料,所以上佢網頁,見到這優惠,全文就只有這圖,即找电话,卻說係31/10前係做唔到㗎
JD930    發表於 18-10-31 10:38
Protea
|
我唔識, 不過我都有興趣想知, 你29/10仲見佢貼出黎, 即使係佢地唔記得移除, 其實算唔算違返商品說明條例?
tester5
|
saladhk 發表於 18-10-31 10:17
29//10(星期一)發現這優惠,即打電話查問,竟告之係計完成療程的日期,而家(29號)係book唔到㗎啦,失望又谷 ...

咁約唔到都冇辦法,呢d優惠都係佢地offer,真係有好多情況可以比唔到,例如有d話full booked都可以唔比人再約吧。
人地都解釋左比你聽,唔係唔想比,但真係冇辦法,都只有接受吧。

或者多口問下姑娘幾時再有優惠?可能好快又有promotion呢,到時早d報
YuiYeeMa
|
唔覺佢騙人,佢寫明至到31號,咁31號做仍然有優惠,只不過你太遲book唔到,樓主你最好改改個標題
Poyau
|
stkyo 發表於 18-10-31 10:20

見圖8月1日起
rabbit75
|
寫到明哈佬喂就完場
食水尾怪得邊個?
蝴蝶so
|
會唔會係好早已經有呢個優惠呀?
saladhk
|
YuiYeeMa 發表於 18-10-31 11:42
唔覺佢騙人,佢寫明至到31號,咁31號做仍然有優惠,只不過你太遲book唔到,樓主你最好改改個標題
...

我29號打电話問,答我話而家book唔到㗎啦,要計31號或以前做完療程,先有優惠,既然係咁,應該一早删除,或者加句優惠有限額,先到先得,額滿即止。
十一哥
|
我唔覺厄人喎, 咁full 哂只好怪自己而家先知有呢個promotion啦
saladhk
|
蝴蝶so 發表於 18-10-31 11:47
會唔會係好早已經有呢個優惠呀?

個優惠原來係8月開始,我係29/10要找资料,上去佢網頁先知。可惜太遲了,算啦,改去浸會,反正法國医院我唔就腳。
Caleung
|
saladhk 發表於 18-10-31 13:35
我29號打电話問,答我話而家book唔到㗎啦,要計31號或以前做完療程,先有優惠,既然係咁,應該一早删除, ...

咁你book 30 or 31 號做咪得囉
little06
|
其實又唔係得佢一間做.....唔駛咁勞氣姐如果佢收左你錢先咁講就過衰姐.......
cinda72.
|
廿年前,我一次突然急痛,走去睇佢地既門診
又話我腸胃炎,食左日藥仲越黎越痛
再去睇普通診所,結果係急性腎炎,又食足3個月藥,佢d黃6醫生,唔會再信
panda361
|
講真,幾萬蚊,維持到幾耐?
saladhk
|
十一哥 發表於 18-10-31 13:37
我唔覺厄人喎, 咁full 哂只好怪自己而家先知有呢個promotion啦

佢都無講有限額,点樣知full晒,佢寫的condition 係 31/10前,实則幾時停就由佢話事。
saladhk
|
Caleung 發表於 18-10-31 13:41
咁你book 30 or 31 號做咪得囉

29號話已經無得book,係就我可即時去。