日本去靜電手繩

雲妮鼠鼠
|
請問有冇Jm試用過日本去静電手繩?想知有冇效?謝謝
LLMan
|
雲妮鼠鼠 發表於 18-10-31 13:44

請問邊到有得賣?我乾到啪啪聲,极需要試用
我要做媽媽
|
我都需要亞,留毛
雲妮鼠鼠
|
LLMan 發表於 18-10-31 14:05
請問邊到有得賣?我乾到啪啪聲,极需要試用

朋友話在FB,多多環球百貨見到
Chiusiuwa
|
有效用?
Luv-em
|
我係好勁靜電的人, 連夏天都會電到,

有日本客人送過2條除靜電手帶比我, 戴過, 對我冇用
iki
|

12蚊店有時有在收銀處左右
雲妮鼠鼠
|
Luv-em 發表於 18-10-31 16:37

有日本客人送過2條除靜電手帶比我, 戴過, 對我冇用 ...

ok.thanks
chai
|

係日本買過,冇效。
雲妮鼠鼠
|
chai 發表於 18-10-31 17:58
係日本買過,冇效。

ok.thanks
dede2005
|
$12 的試過唔得,logon / Aeon 見過 $1xx 唔知得唔得無買驚嘥錢
D..D
|
chai 發表於 18-10-31 17:58
係日本買過,冇效。

LLMan
|
Luv-em 發表於 18-10-31 16:37

有日本客人送過2條除靜電手帶比我, 戴過, 對我冇用 ...

我都係勁多靜電,有咩方法可以解決呢?好怕呢D天氣
怡媽2012
|

我係日本tokyuhands買過,我同阿囡用好得,大約¥1500/1條
雲妮鼠鼠
|
怡媽2012 發表於 18-10-31 19:27
我係日本tokyuhands買過,我同阿囡用好得,大約¥1500/1條

請問有冇相?
怡媽2012
|
雲妮鼠鼠 發表於 18-10-31 19:31
請問有冇相?

無咗包裝相,今日啱啱帶住,就係咁

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
雲妮鼠鼠
|
怡媽2012 發表於 18-10-31 19:35

謝謝你
雲妮鼠鼠
|
怡媽2012 發表於 18-10-31 19:35

請問有冇地址?
怡媽2012
|
雲妮鼠鼠 發表於 18-10-31 19:39
請問有冇地址?

我舊年係新宿太子酒店果棟商場入面嘅tokyuhands買嘅,都係無意見到,因為我同阿囡靜電好勁,帶咗係日本電小咗9成,香港完全無電過,如果唔帶電到拍拍聲(emoji)(emoji)(emoji),今朝起身靜電好勁啲頭髮飛起哂,帶咗即刻好好多(emoji)(emoji)
DonnieBB
|
上年去日本買咗, 唔覺有用