認真 有無JM自己or識人倒貼男友?

小源
|
有種女人長期自己唔捨得洗錢,但又會大量倒貼買野比男朋友,一旦過左新鮮期,男人就會覺得無挑戰性同無癮啦。
20150618bb
|
小源 發表於 18-10-31 17:23
有種女人長期自己唔捨得洗錢,但又會大量倒貼買野比男朋友,一旦過左新鮮期,男人就會覺得無挑戰性同無癮啦 ...
見到唔使上班,在家中
小源
|
20150618bb 發表於 18-10-31 17:28
見到唔使上班,在家中
佢做隱青 你返工?

prizem
|
我有時都會,佢人工少過我,有時見到野會好想買比佢
但我會覺得佢開心咪得
其實倒唔倒貼,睇你心態
20150618bb
|
小源 發表於 18-10-31 17:32
佢做隱青 你返工?
更唔會係我喇,人地.......我都想人士養
luvkaka
|
回覆 小源 的帖子

我講先, 我同老公拍拖時借過錢比佢周轉算唔算?仲要一打黎我即去銀行過錢過加拿大比佢.
魚兒小寶貝
|
識人係

中四綴學,出黎做野貼仔❨男冇做野❩,之後散左,兩年後讀埋中五,做會計讀LCC , 做小三,攞學位,n 年後散左,現40 中孤家寡人

佢話鍾意既野要自己爭取
Birdeyes    發表於 18-10-31 21:39
小源
|
魚兒小寶貝 發表於 18-10-31 17:43
識人係

中四綴學,出黎做野貼仔❨男冇做野❩,之後散左,兩年後讀埋中五,做會計讀LCC , 做小三,攞學位, ...
嘩 10幾歲已經請人食軟飯 仲要做埋二奶

BBG520
|
有呀,我囉貼完比老公貼比個仔
Birdeyes    發表於 18-10-31 21:40
candice0088
|
有。識一個

佢男友有4個以上xp ,幾個1對1既女友,d 名多到要用電腦記得。係朋友之前發現到男仔電腦既note...
但都唔係咩特別事,因為朋友一直知佢帶不同女仔回家。出去亦被斷正過幾次。不過朋友仍然係原諒佢話佢最終會揀自己結婚,仲話體諒男人咸濕、貪新鮮,死心塌地愛呢位極品,所以支出AA 制但有時係女既比埋。聽佢呻時都覺得女既要倒貼...

這些年近5年:死柬,勸阻,用睇唔起既說話鬧,用佢媽既苦心來感動,都改變不了朋友對呢件極品既愛。
littlefunpig
|
BBG520 發表於 18-10-31 17:49
有呀,我囉貼完比老公貼比個仔

X2
貼完老公貼個囡

無話可說
|
死啦,有段日子我都算係
rachelll_
|
prizem 發表於 18-10-31 17:36
我有時都會,佢人工少過我,有時見到野會好想買比佢
但我會覺得佢開心咪得
其實倒唔倒貼,睇你心態 ...

係囉, 而且佢對人好唔好, 好多時外人都唔知既
miniyan
|
女人有時都係羅黎賤
朋友個個話係賤男
依然吾理,只聽自己想聽的說話
vivibabyvivi
|
有,不過你情我願,女方又貼得甘心,我地外人只能送上祝福
魚兒小寶貝
|
小源 發表於 18-10-31 17:45

唔係二奶,係小三

"二奶"呢個稱號一般係被包養,佢經濟絕對獨立,去旅行偷情都係自己出自己果份,好有骨氣架
FJmom    發表於 18-11-1 03:56
魚兒小寶貝
|
小源 發表於 18-10-31 17:45

呀,佢廿幾歲先做小三
prizem
|
貼果個自己覺得ok 咪得
sip594
|
candice0088 發表於 18-10-31 17:53
有。識一個

佢男友有4個以上xp ,幾個1對1既女友,d 名多到要用電腦記得。係朋友之前發現到男仔電腦既note. ...

我都有一個咁既朋友
最終,守得雲開。結埋婚,但唔生。依家都幾幸福。但呢類個案,好少有。
LittleRoxie
|
小源 發表於 18-10-31 17:23
有種女人長期自己唔捨得洗錢,但又會大量倒貼買野比男朋友,一旦過左新鮮期,男人就會覺得無挑戰性同無癮啦 ...

有,身邊朋友
仲要貼完一個,又一個