見到個男人開商場門只開一個身位俾自己攝入去

keikeicat
|
男人老狗做到咁肉酸,之後我眼定定望住佢,想睇小家男個樣生成點
mrscatcat
|
我大住個肚都見唔少。都係自己開門。我反而會開大點,方便人地 。
sw_nick
|
keikeicat 發表於 18-10-31 18:31
男人老狗做到咁肉酸,之後我眼定定望住佢,想睇小家男個樣生成點
...

其實有咩問題好過我平時咩住個仔 d人仲好似無手咁 老奉幫佢開埋門
(Samantha)
|
少少肉酸啦

總好過唔自己開門等攝位嗰D。
20150618bb
|
...
好多人士,好中意見你推門佢就甘.............,有次見到我開左小小,我拉回
drumay
|

係有啲肉酸,但係佢又唔係奉旨開埋俾下一個嘅
,佢又唔係做bell boy
rachelll_
|
呢d人我又唔覺有咩問題, 反正我好憎果d人2手空空架, 都企o係門口等人開門比佢, 仲要唔該都冇聲,
小寶貝兒
|
我覺得要睇下度門係咪好難開~
有D商場D門唔知點解好重, 用盡力都只能拉開一個人既身位比到自己過

講衰, 呢D唔算衰啦, 起碼自己開門入, 以前試過不少人, 見到我推住BB車, 唔會幫不突止, 仲會趁我好努力地一邊頂住架BB車(因為入口位係斜斜地), 一邊拉開對門時一個個不停鼠入去, 有D仲要摺我, 嫌我阻住!!(但其實旁邊仲有2對門囉!) 我就好無奈地等佢班大帝入晒去, 我先一手拉門一手推車入!
果陣太善良, 我應該扮唔夠力, 哎呀一聲鬆手嘭埋度門佢!
caa
|
有乜問題?你係咪想順便攝入去唔洗自己開?
幕前玩家
|
你遇到呢個係自私男,但我遇到不只一個西裝畢挺的男士,單手插褲袋,另一雙手㩒電話,行到玻璃門前十幾步開始放慢腳步,等其他人開咗門就搶先一步入去,我都唔知點形容佢地好,明明健全但又手殘
Vin仔媽
|
我唔覺有咩問題,至少佢真係自己郁手開門。
反而我最憎一d,見你開門就即刻攝過嚟果d人。
keikeicat
|
caa 發表於 18-10-31 18:46
有乜問題?你係咪想順便攝入去唔洗自己開?

唔係,我同佢相距好遠,而且我就算抱住b都會盡量伸出一隻手開門唔會靠人,自己有時唔幫人拉住道門都會用手頂一頂等後面嘅人唔駛嘥力再開門,如果係老人家當然會開門俾佢過先
keikeicat
|
Vin仔媽 發表於 18-10-31 18:52
我唔覺有咩問題,至少佢真係自己郁手開門。
反而我最憎一d,見你開門就即刻攝過嚟果d人。
...

我試過拉門時旁邊一位公主型少女撳住手機攝咗我個身位過咗去,最衰道門係慢慢閂嗰種,唔可以放手夾佢
kayanpon
|
喺好似好自私,但更多人唔會開門等你開時攝入去
Love_JVs
|
我隔離公司有個女仔正正就係等人開門個d人
我愛Corina
|
...

Ok la, 我平時湊住小朋友,我開門比d 小朋友過,d人都要走埋黎
Cankk
|
而家好多人隻手都好似有問題咁
等人開痴住入
但隔離度門又唔去自己開
keikeicat
|
Cankk 發表於 18-10-31 19:04
而家好多人隻手都好似有問題咁
等人開痴住入
但隔離度門又唔去自己開

我會轉去第二道門,老人家例外
tester5
|
...

放過佢啦,可能手痛拉唔開道門

kitbebe
|
係咪門太重呢?? 有時有D人老鳳要人開比佢!!