剛收到SOGO訊息

kikiwo
|
3`4/11兩天可上銅鑼灣Sogo16/f,,可優先預購美妝,但不可帶人去。各位有收到嗎?想帶—個朋友去
晨霧姐姐
|
未收到呀
ginson
|
kikiwo 發表於 18-10-31 20:54
3`4/11兩天可上銅鑼灣Sogo16/f,,可優先預購美妝,但不可帶人去。各位有收到嗎?想帶—個朋友去
...

冇哦!你系member?
wcman
|
有D咩野買呀?
kkarman
|
我收到可以pre-online shopping
leehimhim
|
我收到sms,但冇講唔可以帶朋友入,只寫明憑短訊入場預購
kikiwo
|
leehimhim 發表於 18-10-31 22:52
我收到sms,但冇講唔可以帶朋友入,只寫明憑短訊入場預購

我都係,打去sogo問,話不可帶人
kikiwo
|
ginson 發表於 18-10-31 21:44
冇哦!你系member?

我只是普通sogo club 會員
SmileFoReVeR
|
收到呀, 但未去過, 有咩睇架?
Pollyowen
|
網上買完係咪都要thankful week期間去攞貨呢?
carolyktong
|
回覆 Pollyowen 的帖子

Thankful week後26/11至1/12
CWB 店取
wonwhy
|
kikiwo 發表於 18-11-1 00:25
我都係,打去sogo問,話不可帶人

不可以既,我之前試過,到時要出示比佢睇
Pollyowen
|