支付寶俾唔到錢

ajurato
|
請問有冇人知點解今日我點都俾唔到錢, 我尋日先俾完, 今日就唔得
我只用PPS, 我冇用信用咭, 佢而家就只俾我用信用咭, 唔俾選擇用PPS或八達通
請問有冇人可以幫下我, 教下我點做好
alice1117
|
ajurato 發表於 18-11-1 00:22
請問有冇人知點解今日我點都俾唔到錢, 我尋日先俾完, 今日就唔得
我只用PPS, 我冇用信用咭, 佢而家就只俾我 ...

佢一時時,明明昨晚仲用近,我今日早上用電話都比唔到,下午6點個陣我再試唔得轉用ipad開,試左幾次先入到支付寶個版面,立即PPS付款。
ajurato
|
我又電話又電腦都唔得
明再試
謝謝你
lian1180
|
ajurato 發表於 18-11-1 00:22
我只用PPS, 我冇用信用咭, 佢而家就只俾我 ...

電腦我都唔得,PPS 、支付寶,八達通、已入信用卡都禁唔到。只有最高個行credit card 同最底既jetco可以禁

...打上去問又話無問題,佢叫我實名認證,唔得再打去問,重點係中國支付寶實名認證咗,但完成唔到所有,再試俾錢都係唔得....

最終暫時用手機,link去香港支付寶俾錢

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
claudiaman_86
|
我琴日同今日PPS都係比唔到錢
Radar
|
我都係
wan43
|
剛剛電腦版都唔得...只得國內支付寶...
Mrs周
|
lian1180 發表於 18-11-1 00:59
電腦我都唔得,PPS 、支付寶,八達通、已入信用卡都禁唔到。只有最高個行credit card 同最底既jetco可以禁 ...

我都係咁
lian1180
|
Mrs周 發表於 18-11-1 13:09
我都係咁

你有無做證明認證?

大陸支付寶實名咗,但其實係未做完其他步驟.....
Mrs周
|
lian1180 發表於 18-11-1 14:05
你有無做證明認證?

大陸支付寶實名咗,但其實係未做完其他步驟.....

我做咗實名啦!
kykjenny
|
我尋日都係咁⋯今朝唯有用最上面credit card個行入信用卡資料先比到錢
lian1180
|
Mrs周 發表於 18-11-1 14:36
我做咗實名啦!

Hotline 話系統維護...pps 八達通都俾唔到
chitosefung
|
lian1180 發表於 18-11-1 21:56
Hotline 話系統維護...pps 八達通都俾唔到

請問hotline 有冇話幾點恢復?我好想買東西