懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我係新手媽媽,剛懷孕12週,預產期下年5月,剛做完Oscar 照頸皮已經即刻打去各診所book 照結構。點知咁full 啊!分享下,羅醫生full、謝醫生full 、張智醫生原來不接新症。本身想book 楊醫生,因為價錢公道,但可惜時間唔適合我好彩最終book 到尤醫生啊。同埋各位有照結構經驗媽媽可以分享過程嗎?

複式洋房

Joeylover 發表於 18-11-1 10:29
我係新手媽媽,剛懷孕12週,預產期下年5月,剛做完Oscar 照頸皮已經即刻打去各診所book 照結構。點知咁full ...

我都係12週,啱啱睇完你個post都驚book唔到,即刻打去謝醫生度book,我一打去佢就問邊個介紹,我話有朋友介紹,佢就俾期我1月初去。

你試吓再打去

珍珠宮

BB防敏心得分享勳章

而家咁難book架?咁各位媽媽真係要準備好喇

洋房

我係新手媽媽,剛懷孕12週,預產期下年5月,剛做完Oscar 照頸皮已經即刻打去各診所book 照結構。點知咁full ...

我搵王偉明醫生,1800包括一份報告同4D影像

複式洋房

Bbtravel 發表於 18-11-1 11:26
我都係12週,啱啱睇完你個post都驚book唔到,即刻打去謝醫生度book,我一打去佢就問邊個介紹,我話有朋友 ...

謝醫生果邊我講完預產期,姑娘話:「已full了,唔好意思,再見。」

複式洋房

ddGary 發表於 18-11-1 11:59

$1800價錢好合理啊,可惜佢診間在銅鑼灣,太遠了。

複式洋房

我要做媽媽 發表於 18-11-1 11:33
而家咁難book架?咁各位媽媽真係要準備好喇

我覺得難book呀。

禁止訪問

複式洋房

佢又無咁同我講⋯ 我預產期5月16日

複式洋房

Louisho1990 發表於 18-11-1 12:52
尤醫生好好,我都系佢度照,佢同我照左成兩個鐘,每個位都睇得好指細....佢會有個表,姑娘企隔離對照左咩,我照 ...

咁好,成2個鐘,咁$2500又俾得抵呢。照到訓埋,哈哈。

複式洋房

Bbtravel 發表於 18-11-1 12:52
佢又無咁同我講⋯ 我預產期5月16日

可能剛剛有人取消booking掛,我打去就full啦,唔緊要啦,最緊要依家大家都book到。

複式洋房

我都想搵王醫生呀 我上星期12週4打去
佢叫我20週前一兩個星期先打去約..
會唔會好full架

複式洋房

Amberchy731 發表於 18-11-1 13:16
我都想搵王醫生呀 我上星期12週4打去
佢叫我20週前一兩個星期先打去約..
會唔會好full架

咁遲約,怕唔怕冇位。你問多次好啲啊。

禁止訪問

複式洋房

Joeylover 發表於 18-11-1 14:11
咁遲約,怕唔怕冇位。你問多次好啲啊。

我都怕 見好多媽咪約唔同既醫生都話好full
但個姑娘好急打發我收我線

大宅

其實7,8週好book喇,遲啲都無

別墅

7周bk左羅醫生做nifty pro,本身想約埋結構,姑娘話如果會做nifty當日約就一定會俾到結構期喎~可能有d位hold起左俾本身嘅病人

禁止訪問

複式洋房

咁我算好好彩... 而家安排21週照...
係我平時睇開個個婦科醫生幫我 BOOK 既...
其實我都無問佢包D咩... ^^"
2,200 一次

複式洋房

Cathy_VV 發表於 18-11-1 16:53
咁我算好好彩... 而家安排21週照...
係我平時睇開個個婦科醫生幫我 BOOK 既...
其實我都無問佢包D咩... ^^" ...

咁講有可能醫生hold左啲位俾睇開的孕媽媽。

首頁

尾頁

跳至