體驗用戶

冬瓜籽
|

各位jm好,因為我係fb體驗用戶,剛剛有位jm私訊我,原來我係唔可以私訊回覆佢,請問有方法可以解決嗎?謝謝各位jm

crystal媽咪
|
冬瓜籽 發表於 18-11-1 10:49
各位jm好,因為我係fb體驗用戶,剛剛有位jm私訊我,原來我係唔可以私訊回覆佢,請問有方法可以解決嗎?謝謝 ...

post去 使用意見,可以要求搵管理員處理
JD930    發表於 18-11-1 11:54
yeungtima
|
冬瓜籽 發表於 18-11-1 10:49
各位jm好,因為我係fb體驗用戶,剛剛有位jm私訊我,原來我係唔可以私訊回覆佢,請問有方法可以解決嗎?謝謝 ...

fb好似不能pm
冬瓜籽
|
crystal媽咪 發表於 18-11-1 10:54
post去 使用意見,可以要求搵管理員處理

謝謝你
冬瓜籽
|
yeungtima 發表於 18-11-1 11:26
fb好似不能pm

謝謝你,不知道要等多少分才可以
yeungtima
|
冬瓜籽 發表於 18-11-1 11:44

好似都不能的吧
andyman
|
冬瓜籽 發表於 18-11-1 11:44

要註冊先可以長久用, FB 話明體驗只可出有限post , 夠數就無得玩.
crystal媽咪
|
冬瓜籽 發表於 18-11-1 11:43
謝謝你

不用客氣,我見有體驗用戶都好快可以變咗國民,不過揾管理員就應該快啲

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
冬瓜籽
|
crystal媽咪 發表於 18-11-1 12:05
不用客氣,我見有體驗用戶都好快可以變咗國民,不過揾管理員就應該快啲

...

真係唔該曬啊,感覺到有希望
crystal媽咪
|
冬瓜籽 發表於 18-11-1 12:10
真係唔該曬啊,感覺到有希望

畀你望下或者你可以自己試下連結咗先

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Poyau    發表於 18-11-2 02:44
tsung
|
crystal媽咪 發表於 18-11-1 12:05

...