算唔算好濕菜

豬C9
|

153高,96lbs,70c不是本人
rex13
|
豬C9 發表於 18-11-1 14:31

高度153配96磅,應該麻麻地,加埋70c, 會唔會好乳牛感覺?
如果高度165或以上⋯應該好啲
rex13
|

Btw,咁你見到真人,你覺得呢?
seaman1982
|
唔算,人矮又點好身材。

利申,一樣153
alicemic
|
淨係153已經唔叫得好啦!
丫雅    發表於 18-11-1 16:35
豬C9
|
rex13 發表於 18-11-1 15:19
Btw,咁你見到真人,你覺得呢?
中學同學,果時佢係肥妹仔。我估有13x磅。今日撞返佢,有換然一身感覺。唔乳牛喎。上圍好大,偏瘦。有d jj(范少皇老婆) feel
wantaima
|
正唔正要加埋個様落去先好評論

豬C9
|
但係嬌小拎龍有另一種風味。加上佢今日著左對有小小踭既鞋(吋半到卦)。覺得幾正,沿路都有仔及佢
ayi1
|
人矮就應該唔叫好身材喇!三吋釘,矮得得,三等殘廢就成日聽到。利申我都唔係高。
babynetnet
|

高153,80或85磅,70C就差不多!
咁矮重要差不多成百磅……
BGCOME08
|
唔係架,有D矮得黎身形好正架,前凸後翹,我見過,我自己都望多兩眼。
唔好煩我
|
自己嘅話就好!人地就唔均勻,得個大字,唔好睇
tester5
|

C喎
rex13
|
豬C9 發表於 18-11-1 15:28
但係嬌小拎龍有另一種風味。加上佢今日著左對有小小踭既鞋(吋半到卦)。覺得幾正,沿路都有仔及佢 ...

所以真系女大十八變
重量系樓主你目測?

cinda72.
|
想當年 我都係咁,不過有158高
不過係想當年,最勁時加40磅,而家都仲要加多廿磅
金牌阿四
|
alicemic 發表於 18-11-1 15:22
淨係153已經唔叫得好啦!

抺茶雪糕
|
濕菜
豬C9
|
rex13 發表於 18-11-1 15:45
所以真系女大十八變
重量系樓主你目測?
唔係,係佢向我哂命
YY1101
|
諗到暈
好濕菜
bubu7
|

幾好呀,有d 肉地,但只有70c 這個數字會否膚淺少少?其餘兩圍呀,整體package, 手腳比例?
例子167cm, 32c, 106 lbs 又如何?利申:不是本人