替金庸點亮襄陽城

櫺囹桼
|
湖北金庸迷點亮襄陽古城...俠客行,江湖遠,這座城,為先生點亮!
R.I.P.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
jumphigh
|
感動……
ngokwan
|
感動
caryfox
|
仲有,射雕英雄傳,倚天屠龍記,有有提過這城。
櫺囹桼
|
caryfox 發表於 18-11-1 14:51
仲有,射雕英雄傳,倚天屠龍記,有有提過這城。

郭襄就係呢度出世..."別問我是誰"...最終做左妮姑,創立娥眉派
浩霆豬豬
|
櫺囹桼 發表於 18-11-1 14:54
郭襄就係呢度出世..."別問我是誰"...最終做左妮姑,創立娥眉派

仲有佢個孖生兄弟郭破虜都係呢度出世,當時一班江湖大俠係度護城,個畫面係腦海浮現
Charitymami
|
有心

R.I.P.
coco_bean
|
rip
caryfox
|
郭襄孖生弟弟郭陽,生於此,死於此。
Conybrownbb
|

uhtcl2006
|
starrymama
|
櫺囹桼
|
櫺囹桼 發表於 18-11-1 14:37
湖北金庸迷點亮襄陽古城...俠客行,江湖遠,這座城,為先生點亮!
R.I.P. :fortunat ...

加多一張

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tinlong22
|
caryfox 發表於 18-11-1 15:28
郭襄孖生弟弟郭陽,生於此,死於此。

唔係叫郭破虜咩? 新版改左名?
tsung
|

最愛"小東邪"郭襄
WChan
|
感動 RIP
櫺囹桼
|
tsung 發表於 18-11-1 16:44
最愛"小東邪"郭襄

仲巴閉過蔡少芬生日
tsung
|
櫺囹桼 發表於 18-11-1 17:26
仲巴閉過蔡少芬生日

層次,意境,心思都不可同日而語
HoshiSora
|

musiccisum
|