楊添榮醫生照結構

Yuen2000
|
剛打去,想book 12月照結構,聽電話個女士語氣還可以,但最尾就:
我: 想book 12月中照結構.
女: full了,要去到出年. 17號原本有人取消了,但又有人補上.
我: 咁呀...
女: 咁係咁喇,好唔好(她說完便即刻收線了,連我想開口問有無得留名,都無機會).

網上傳該醫生很好,很細心...但就俾哩D看門狗累事.

Joeylover
|
Yuen2000 發表於 18-11-1 17:54
剛打去,想book 12月照結構,聽電話個女士語氣還可以,但最尾就:
我: 想book 12月中照結構.
女: ful ...

哈哈,我今早都有打去book結構,佢俾左幾個offer我揀,我話轉頭覆得唔得,佢話可以,不過要快啲決定唔係可能一陣俾人book 左啦。姑娘好多call接,好忙咁。

本身想book佢架,可惜時間太限制,一係1:00一係4:00,星期六唔接結構。

我今日打去張智醫生度,姑娘直接話:「張醫生唔做新症的,唔好意思,byebye.」
Christine2007
|
Joeylover 發表於 18-11-1 18:09
哈哈,我今早都有打去book結構,佢俾左幾個offer我揀,我話轉頭覆得唔得,佢話可以,不過要快啲決定唔係可 ...

我係book旺角尤醫生幾好。網上評論都好正面。啲姑娘態度幾好
meivyk
|
我星期二book 到 31/12,只有12點, 姑娘語氣係麻麻,但醫生評價唔錯,同埋夠平呀麻,好彩book 到,其他個d貴好多
Albee.Ng
|
Christine2007 發表於 18-11-1 18:53
我係book旺角尤醫生幾好。網上評論都好正面。啲姑娘態度幾好

我都係book尤醫生,姑娘好好人
仲講左幾個時間同日期比我選擇
Joeylover
|
Albee.Ng 發表於 18-11-1 18:58
我都係book尤醫生,姑娘好好人
仲講左幾個時間同日期比我選擇

Me too, 最後我都book左尤醫生,接電話姑娘較有耐性。
Christine2007
|
Joeylover 發表於 18-11-1 19:08
Me too, 最後我都book左尤醫生,接電話姑娘較有耐性。

我都係因為個姑娘好有耐性同講得好長進又俾時間我簡。打過幾間啲人太串所以我book左吾去。琴日應該係尤醫生打俾我提我下星期去照結構重叫我遲半個鐘後到如果吾係會等得耐啲。
Albee.Ng
|
Joeylover 發表於 18-11-1 19:08

係阿!仲講明價錢幾多
你book左幾時阿? 我book19號去照結構
JasmineChu0914
|
請問尤醫生照結構幾錢?
Joeylover
|
JasmineChu0914 發表於 18-11-1 22:59
請問尤醫生照結構幾錢?

$2500