好嬲!訂左坐月湯包,伏左!

Cat8888
|
第二胎諗住自己坐月,上網周圍search, 係fb搵到一間做開月子餐,見價錢合理,$900 24包,大約$3X 一包湯水!又聲稱自己幾多好評,又話陪月都叫產婦幫襯佢買!

收貨後發現係大陸包裝,只要你係淘寶search月子湯包無分別,人地仲要平一大截 ,但大前提,我係諗住係香港訂會有啲保證,但佢直情原封不動咁轉寄比我!雖然我都知香港買藥材都係大陸料,但我作為消費者,都會諗係佢自己經驗去配搭湯料,這就是陪月而家咁貴的地方!

奉勸各位坐月媽媽!如果你地真係想去訂坐月湯包,記得問清楚係咪大陸湯包,身體係自己,小心啲好!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
KwongYuki
|
Cat8888 發表於 18-11-1 18:59
第二胎諗住自己坐月,上網周圍search, 係fb搵到一間做開月子餐,見價錢合理,$900 24包,大約$3X 一包湯水 ...

邊間咁衰呀
Cat8888
|
KwongYuki 發表於 18-11-6 13:22
邊間咁衰呀

己pm
evali188
|
第二胎諗住自己坐月,上網周圍search, 係fb搵到一間做開月子餐,見價錢合理,$900 24包,大約$3X 一包湯水 ...

想知邊間 thanks
Cat8888
|
evali188 發表於 18-11-6 18:37
想知邊間 thanks

已pm
WinryRockbell
|

想知邊間,thx.
Cat8888
|
WinryRockbell 發表於 18-11-7 12:21
想知邊間,thx.

己pm
gnidnay
|
請問係邊間呀?
Cat8888
|
gnidnay 發表於 18-11-7 17:34
請問係邊間呀?

已pm
musiccisum
|

可唔可以話我知邊間,因我都諗住訂,thanks
Cat8888
|
musiccisum 發表於 18-11-8 22:20
可唔可以話我知邊間,因我都諗住訂,thanks

已pm
Kristaaa
|
想知邊間,thx
Cat8888
|
Kristaaa 發表於 18-11-8 23:00
想知邊間,thx

已pm
nikko_leung
|

想知邊間,thanks
Cat8888
|
nikko_leung 發表於 18-11-9 12:33
想知邊間,thanks

已pm
ykm103
|
Cat8888 發表於 18-11-9 16:35
已pm

想知係邊間
Cat8888
|
ykm103 發表於 18-11-10 09:31
想知係邊間

已pm
Suetsuetwan
|

想知邊間(emoji)
Cat8888
|
Suetsuetwan 發表於 18-11-10 18:50
想知邊間(emoji)

已pm
cocolai281
|
想知邊間