你地點睇一個係Bk識左幾年但又吾會出黎既人呢?

kckkck
|
不是男,不是騙,叫做好正常,很交心的,已是幾年先叫約出來聚下但頭幾次都有藉口推左,我就係吾相禁易冇左個朋友先叫出,但對方係有D個人原因,即做朋友不用禁刻意,就算吾見冇所謂果種
jadechann
|
唔想出咪唔出,無乜睇法
cedarcone
|
不管網內或網外交友,同樣吾會保證長久!

尤其網內,就算點樣「好傾好講」都係建立文字上。
吾出來見好正常,每人有自由權!

既然對方有藉口推咗,即表示冇意見面,沒有錯!
你方面想keep住個朋友,亦都冇錯!

只係大家立場吾同,想法吾同,
重點能夠保持幾年,已屬難能可貴。
一旦見面,相信從前既交心可能再難保持!
隨緣喇!

【個人睇法,不喜勿插】

小傑媽媽
|
cedarcone 發表於 18-11-2 08:25
不管網內或網外交友,同樣吾會保證長久!

尤其網內,就算點樣「好傾好講」都係建立文字上。

同意!文字上既交往同真正見面認識感覺可能完全唔同,佢亦有唔見面既自由,你想keep住呢友誼,咪同佢繼續做住網友先,或者過多一段時間佢會肯應約出來呢!
SorenLorensen
|
kckkck 發表於 18-11-1 19:20
不是男,不是騙,叫做好正常,很交心的,已是幾年先叫約出來聚下但頭幾次都有藉口推左,我就係吾相禁易冇左 ...

佢選擇唔見面,一定有她的理由。既然係朋友,就尊重佢嘅意願,佢會欣賞你的。有無得電話溝通?
kckkck
|
SorenLorensen 發表於 18-11-2 10:29
佢選擇唔見面,一定有她的理由。既然係朋友,就尊重佢嘅意願,佢會欣賞你的。有無得電話溝通?
...

冇試過
kckkck
|
kckkck 發表於 18-11-2 10:32
冇試過

我都明,又吾係非見不可,衹係經驗所得如衹在文字上溝通好易有誤會,最後呢段友誼就會完埋呢
lojo11
|
繼續做文字朋友都唔錯吖
kaman0617
|
不是男,不是騙,叫做好正常,很交心的,已是幾年先叫約出來聚下但頭幾次都有藉口推左,我就係吾相禁易冇左 ...

個人自己都唔會亂同網絡世界識既朋友去街⋯
anyuser18
|
未見過的?
可能只想網上交友啩
Nancy20090615
|
我都覺得唔一定要見到面.
crystal媽咪
|

我係呢度都識咗好多人,男女都有。會send message或每日打招呼, 我從來冇出過嚟。之前畀個電話人,真心當係朋友,最終都失望。所以唔希望再有失望嘅感覺
kckkck
|
crystal媽咪 發表於 18-11-2 21:42
我係呢度都識咗好多人,男女都有。會send message或每日打招呼, 我從來冇出過嚟。之前畀個電話人,真心當 ...

明白了
yuenmeimei
|
lojo11 發表於 18-11-2 11:57
繼續做文字朋友都唔錯吖

我覺是,筆友幾好,文字時間方便
hcd
|
沒這個必要啊!