反彈少少走吾走

Godbless8
|
騰訊高位入
而家走吾走好?怕會越跌越低
新人物
|
Godbless8 發表於 18-11-2 11:11
騰訊高位入

風險真係睇自己,持貨量又係一個問,人人情況不同

我自己呢2-3星期都買左d,我會較睇好後市!
cche93
|
我相信只係反彈
BabyGGBaby
|
現在(星期五)機會已經錯過了。
cc1549
|
Godbless8 發表於 18-11-2 11:11
騰訊高位入

如果係我,我會走。
熊三,逢彈必走。
dawnhu
|
多貨嗎? 多就睇位減啲啦

我睇吓可唔可以去到31x先減啲。
bubu7
|
睇你重唔重貨,有人唔介意繼續等,但冇人可以話你知要等幾耐;有人會趁升賣當交學費換馬。
redhot
|
新人物 發表於 18-11-2 11:16
風險真係睇自己,持貨量又係一個問,人人情況不同

我自己呢2-3星期都買左d,我會較睇好後市!

請問你指嘅後市係睇幾耐?一兩個月?定你認為大市已觸底?
panda361
|

侵侵中期選前,故意放風缓和,佢選完又玩過,自己睇路。
但如果共和黨輸咗,又會升到顛。

新人物
|
redhot 發表於 18-11-2 23:08
請問你指嘅後市係睇幾耐?一兩個月?定你認為大市已觸底?

好多人話係熊市,但經濟向好先有條件加息,宜家步入左加息周期,我自己覺得係中美貿易戰既回調,所以我先出手入貨,我覺得未來1年可以挑戰返高位⋯⋯

redhot
|
新人物 發表於 18-11-3 02:01
好多人話係熊市,但經濟向好先有條件加息,宜家步入左加息周期,我自己覺得係中美貿易戰既回調,所以我先 ...

你呢個point又講得通喎
makm
|

我心血少頂唔順,星期三下午就走晒貨,唔使蝕賺個早餐錢,知足常樂。
mkid
|
等下先
新人物
|
redhot 發表於 18-11-3 07:22
你呢個point又講得通喎

希望無股錯
panda361
|
嘩,又5百點。
hokerryfan
|

kimmy2006
|
咁都得。升上1千再插返落去。真係輸死好多人
wallshar
|
panda361 發表於 18-11-2 23:46
侵侵中期選前,故意放風缓和,佢選完又玩過,自己睇路。
但如果共和黨輸咗,又會升到顛。

未必,美國民主黨對中國更有敵意。
大力大力
|
wallshar 發表於 18-11-5 12:03
未必,美國民主黨對中國更有敵意。

圍堵中國,已是美國國策,誰上場也會延續下去~
chajas
|
星期五走咗少少
panda361    發表於 18-11-5 23:40