飲咩都覺得好難飲..

雙子座媽媽
|
衣家11周,唔知點解夜晚就成日好口渴,日頭就覺得飲咩都好難飲,只飲到果汁同益力多
jwong327
|
果汁同益力多都好多糖,唔好飲咁多
cookingbaby
|
覺得鮮榨果汁嘅話都幾好呀,益力多就少飲會好D囖。
freshrose
|
我果時都係嘔到淨係飲到橙汁, 熱湯, 飲水想嘔.......到左16W 先好D
麻每吉
|
雙子座媽媽 發表於 18-11-2 11:24
衣家11周,唔知點解夜晚就成日好口渴,日頭就覺得飲咩都好難飲,只飲到果汁同益力多:t ...

之前我都係咁,過左12週好返
我都係照飲左果汁先
muzii
|
會考慮飲媽媽奶?好過你乜都冇落肚先
|
muzii 發表於 18-11-2 18:06
會考慮飲媽媽奶?好過你乜都冇落肚先
聽聞媽媽奶好多都好甜,同埋易肥
DeepSum0204
|
你不如試下加片檸檬在水飲, 我現在都是這樣, 酸酸地易入口, 因為一直飲果汁都不是辦法呀
lovelypowerpuff
|
衣家11周,唔知點解夜晚就成日好口渴,日頭就覺得飲咩都好難飲,只飲到果汁同益力多:t ...

小心啊
只飲果汁同益力多一陣中左糖尿就麻煩
試下學JM 講檸檬沖水或者去睇下中醫啊
有幫助的
sucram
|
[email protected] 發表於 18-11-2 18:07
聽聞媽媽奶好多都好甜,同埋易肥
飲安嬰媽媽,我飲過包sample,唔算甜
haha748494
|
有呢個感覺,口淡淡,我會加小小檸檬,飲左會舒服D.
GCHK
|
不過都唔好飲太多,驚糖分比較高
bebebei
|

我都係11-12週呀,入唔入谷傾下計?
xxKwan
|

你可以飲d有汽既水加小小青檸或者檸檬,我都係11 weeks, 唔係飲得太多水,成日都想飲果汁,不過飲太多會好多糖,所以就飲有氣既水代替(emoji)
RubyYu07
|
飲水唔得既話,切一片檸檬放入去啊
RubyYu07
|
GCHK 發表於 18-11-4 16:21
不過都唔好飲太多,驚糖分比較高

係啊,果汁同益力多都甜!
hamsterma
|

有段時間我都試過係咁樣,好辛苦
bchuma
|

飲水加點檸檬 可能會舒服點
雙子座媽媽
|
bebebei 發表於 18-11-4 17:00
我都係11-12週呀,入唔入谷傾下計?

我pm唔到你
GCHK
|
RubyYu07 發表於 18-11-4 21:39
係啊,果汁同益力多都甜!

雖然我都好鍾意飲益力多