18個最有氣質真女神無P圖真靚女

gigired
|
現在談起「女神」,大家都會想到她們的IG上的美照,總會有一系列的「女神照」,但照片這回事,或多或少總會有添加成分。在社交平台還未盛行的時代,那時候的「女神」沒有IG可以發美照,大家能看到她們的時候都是在電視上、節目活動上,天生靚女﹑氣質美女的魅力擋也擋不住,即睇想當年的天生真女神

https://www.orientalsunday.hk/31 ... %E5%A5%B3%E7%A5%9E/
cindy618
|
我覺得佢地全部有個共通點,眼神俾人感覺好精神,眼睛,神韻真係好重要
babyhoi
|
全部都係經典靚女
除左袁潔瑩
數靚女應該未有耐到佢
APIGMA    發表於 18-11-2 17:29
luvkaka
|
回覆 gigired 的帖子

兩個姓袁+張曼X都唔算大美人, 其他都好靚, 十分靚. 張敏就係家好大媽格;
cinda72.
|
冇張8g?

關芝琳,邱淑貞,林青霞,3甲首選
是是但但
|
babyhoi 發表於 18-11-2 14:10
全部都係經典靚女
除左袁潔瑩
數靚女應該未有耐到佢

其實佢少女版時好靚, 細個好鍾意佢。
不過佢大佐之後就唔吸引了!
青青河邊草
|
個名單好濫
隨口up咁
wyl
|
八九十年代嘅女星各有各美態同韻味,睇唔厭,遠勝依家嗰啲錐子臉千篇一律
wcpcelia    發表於 18-11-2 18:43
tsung
|

bbsonyy
|
個個都好靚, 各有各美, 唔會撞樣
zola
|
唔好打我。。。

我由細到依家都唔覺得林青霞係靚,係個樣比較特別。

張柏芝同呀嬌我都覺得係靚的。
緣份的天空    發表於 18-11-2 17:47
緣份的天空    發表於 18-11-2 17:46
Jnam    發表於 18-11-2 14:42
超級特務
|
zola 發表於 18-11-2 14:37
唔好打我。。。

青霞最靚係十幾廿幾果陣,之後拍埋紅姑,硬係熟咗d
MagDog
|
袁潔瑩最靚時係「喋血街頭」 有點baby fat真係靚。另外笑傲江湖的藍鳳凰,拍埋去張敏到一樣豔光四射。
但其他時間就唔算靚。
MagDog
|
最靚最獨特係林青霞。但我都喜歡紅姑同張曼玉
jarjane
|
李+欣堅靚 簡直超曬班
bbsonyy
|
zola 發表於 18-11-2 14:37
唔好打我。。。

林青霞 同 張栢芝 年青時好似樣喎, 你又會鍾意張, 唔鍾意林?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-11-2 18:43
HoshiSora
|
gigired 發表於 18-11-2 14:02
現在談起「女神」,大家都會想到她們的IG上的美照,總會有一系列的「女神照」,但照片這回事,或多或少總會 ...

八十年代,是一眾女星美貌盛放的年代!
個個有美貌丶青春。
各有特色!
識辨度高!
Kittymummy
|
黎姿本身好靚,做咩要微調 ?微調完我覺得個樣好怪
gracelam
|
gigired 發表於 18-11-2 14:02
現在談起「女神」,大家都會想到她們的IG上的美照,總會有一系列的「女神照」,但照片這回事,或多或少總會 ...

全部年青時都好靚, 好sharp, 除左袁潔瑩, 數靚過佢仲有好多位。
李露眉
|
Kittymummy 發表於 18-11-2 15:12
黎姿本身好靚,做咩要微調 ?微調完我覺得個樣好怪

千憶都係,
本身都靚到無得頂,
仲要整到自己硬膠

黎姿, 做古惑仔細細粒個時真係無得輸,