有冇人試過用手機旅行代購,係咪真係work

fanyi02211990
|
我太outdated 最近先至有朋友話俾我知去旅行原來可以上網幫埋人哋代購,
返嚟有錢賺,有冇JM試過?真係有人會買?
artai430
|
fanyi02211990 發表於 18-11-2 16:11
我太outdated 最近先至有朋友話俾我知去旅行原來可以上網幫埋人哋代購,
返嚟有錢賺,有冇JM試過?真係有人 ...

咁難得去旅行....花時間找貨.又阻住個喼. 又要花時間包裝寄貨交收....除非高價值賺好多.否則唔會攪....

jhjac
|
其實好多app都有嫁啦,不過我淨係會集中用一個,太多app嘅話會好多通知好煩
同埋我唔會專登,順手先買
|
artai430 發表於 18-11-4 12:23
咁難得去旅行....花時間找貨.又阻住個喼. 又要花時間包裝寄貨交收....除非高價值賺好多.否則唔會攪....

你又講得岩,係諗住有水腳可以搵下又唔太麻煩既話就試下,不過我原則係唔可以太麻煩
有D好夾zip去搵既就真係唔得
|
jhjac 發表於 18-11-5 14:32
其實好多app都有嫁啦,不過我淨係會集中用一個,太多app嘅話會好多通知好煩
同埋我唔會專登,順手 ...
咁主要你會幫手買咩?會賺多少?
artai430
|
fanyi02211990 發表於 18-11-5 15:10
你又講得岩,係諗住有水腳可以搵下又唔太麻煩既話就試下,不過我原則係唔可以太麻煩
有D好夾zip ...

通常係空姐會做埋代購.佢地成日去.
apeach_peach
|
有冇架咩?我唔知wo
jhjac
|
fanyi02211990 發表於 18-11-5 15:11
咁主要你會幫手買咩?會賺多少?
我主要會幫手買錶啊,波鞋之類,賺雞碎咁多既代購我就費事啦,拎返嚟都要力㗎
水腳錢幾百都試過
jhjac
|
apeach_peach 發表於 18-11-5 18:16
有冇架咩?我唔知wo
有好多都有呀,不過我係睇遊牧爆谷先試下用gopherthis呢隻用到而家
|
jhjac 發表於 18-11-6 14:53
我主要會幫手買錶啊,波鞋之類,賺雞碎咁多既代購我就費事啦,拎返嚟都要力㗎
水腳錢幾百都試過
...
好似好專業,
想問下咁你代購呢啲多數係點操作?同埋我係咪就咁download就得嫁啦

jhjac
|
fanyi02211990 發表於 18-11-6 16:29
好似好專業,
想問下咁你代購呢啲多數係點操作?同埋我係咪就咁download就得嫁啦
你應該download就知㗎啦,佢個網都有教,
而家間唔中旅行都會賺返一千幾百當買手信錢