空氣炸鍋

bibiwuwu2
|
請問有冇jm淘咗空氣炸鍋好不好用?可以分享吓嗎?呢款係美的唔知是否ok

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
333s
|
參考:

1. https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22031071

2. https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22034663

A。 可以搜 BK 
B。 也可以看TB之評價。

最性價比2百元,很不错了。銷量最高。

200 有那些功能。
400 加多了什么功能? 

差不多。
lyh80115
|
333s 發表於 18-11-2 20:38
參考:

1. https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22031071

唔洗¥400,部美的琴日¥299,全品類券再減啲,加埋直送自取運費¥25都玩得過嘅。BK最人氣就山本,¥17X有交易,另加集運費,小試牛刀唔錯。
plng1215
|
我淘左呢個,覺得幾好用啊

【红心空气炸锅家用多功能智能薯条机全自动大容量无油空气电炸锅】http://m.rijni.top/h.392MflR 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥mUUdbiFdA92¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)[来自超级会员的分享]

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
333s    發表於 18-11-3 19:05
333s
|
plng1215 發表於 18-11-3 18:04
我淘左呢個,覺得幾好用啊

線條好美。
卡邦尼意粉
|
kck811
|
卡邦尼意粉 發表於 18-11-4 00:15
山本啦, 無錯架啦
https://detail.tmall.com/item.htm?id=557237907252

香港電壓可用?要不要轉插頭 ?謝謝
卡邦尼意粉
|
回覆 kck811 的帖子

香港同內地既電壓都係用220v , 所以內地電器喺香港都用到,只係插頭唔係香港既英制插頭,呢個小問題買個萬蘇就解決度
TelGirl
|
bibiwuwu2 發表於 18-11-2 16:18
請問有冇jm淘咗空氣炸鍋好不好用?可以分享吓嗎?呢款係美的唔知是否ok

...

舊年1111我淘左,幾好用,大小剛剛好,白色個款,冇記錯應該係299
kkilam
|
bibiwuwu2 發表於 18-11-2 16:18

...

山本啦 用左近2年 勁方便!
princessgw
|
kkilam 發表於 18-11-5 16:41

請問這個跟光波爐一樣用途/功能?
yiw
|
kkilam 發表於 18-11-5 16:41
未用過氣炸鍋, 請問油煙會大嗎?謝謝!
princessgw
|
lyh80115 發表於 18-11-2 21:23
唔洗¥400,部美的琴日¥299,全品類券再減啲,加埋直送自取運費¥25都玩得過嘅。BK最人氣就山本,¥17X有 ...

山本,¥17X有交易,另加集運費: TB? 有邊間集運推?我見TB直送加$40, JD唔送香港

333s    發表於 18-11-6 22:48
lyh80115
|
princessgw 發表於 18-11-6 13:31
山本,¥17X有交易,另加集運費: TB? 有邊間集運推?我見TB直送加$40, JD唔送香港

...

山本D16一淘落單券後199,加上返集分寶,大約¥177;京東直減40,用12蚊券加上飯粒返現約¥169。部機計體積8kg,運費40差不多,京東要用私集。
princessgw
|
lyh80115 發表於 18-11-6 13:44

山本D16一淘落單券後199,加上返集分寶,大約¥177;京東 ...

京東要用私集: 是要自取嗎?
TB直送$40:請問直送是送住宅或自取點?

kkilam
|
yiw 發表於 18-11-6 00:33
未用過氣炸鍋, 請問油煙會大嗎?謝謝!

佢只會排d熱既風 吾覺有油煙呀! 開個抽油煙機就得啦!
kkilam
|
princessgw 發表於 18-11-5 23:16
請問這個跟光波爐一樣用途/功能?

吾知光波爐有乜功能
氣炸我覺得系焗爐同微波爐二合一
仲可以吾落油做到炸既效果
如果件野本身吾出油就只需要噴少少油
用油少左 健康d 又慳左
lyh80115
|
princessgw 發表於 18-11-6 14:34

淘寶直送可以送上門或自取,落單時要揀定自取點;京東經私集,私集非常多選擇,送上門、自取點都有。
333s
|
princessgw 發表於 18-11-6 14:34

淘宝相對平宜過京東。

京東, 多數是高價產品。
淘宝, 就高中低都有。

家電 低端 是实惠形, 日本城, 億xx, 实胃, 各超市之家電 貨源。

princessgw
|
lyh80115 發表於 18-11-6 13:44

山本D16一淘落單券後199,加上返集分寶,大約¥177;京東 ...

請問京東那裡有$12券?