已懷孕無症狀

yuyuyan
|
我5/11 DD , 今日DD-3 綠D灰印
上次4月懷孕但空心胎無左,
當時有胸痛,肚仔漲谷谷地,
頻尿同頭暈。
今次只係去廁所密左少少,
同keep住腰酸,請問正常嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
c0nx2
|
yuyuyan 發表於 18-11-2 16:46

不如等多一星期再驗多次吖
camille_wilson
|
現第二胎5W5,感覺同第一胎唔同,所以不用擔心,相信BB
我要做媽媽
|
唔係每個媽媽都有害喜症狀架,好好地休息,咪諗太多喇
Christine2007
|

吾係個個媽媽有反應的。我係遲左一星期先發現有左。但我只有谷m感覺。其他懷孕反應全部都無。只係想訓。。到依家岩岩5個月我都係無懷孕反應,食得訓得。
yuyuyan
|
c0nx2 發表於 18-11-2 21:32
不如等多一星期再驗多次吖

我每日驗,都有加深呀,後日就DD嚕

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
yuyuyan
|
camille_wilson 發表於 18-11-2 22:29
現第二胎5W5,感覺同第一胎唔同,所以不用擔心,相信BB

希望係咁啦,一日未去照,日日都囉囉攣
yuyuyan
|
我要做媽媽 發表於 18-11-2 22:35
唔係每個媽媽都有害喜症狀架,好好地休息,咪諗太多喇

嗯,知道!
yuyuyan
|
Christine2007 發表於 18-11-3 00:36
吾係個個媽媽有反應的。我係遲左一星期先發現有左。但我只有谷m感覺。其他懷孕反應全部都無。只係想訓。。 ...

咁你陀得好舒服喎!
希望我都只係無乜反應,但bb健健康康啦!
hamsterma
|

每個人嘅情況唔一樣嘅,我都想無,無咁辛苦
c0nx2
|
yuyuyan 發表於 18-11-3 10:58
我每日驗,都有加深呀,後日就DD嚕

咁睇黎要休息多啲喇,格2日再驗下,日日驗好似有啲太緊張咁
yuyuyan
|
hamsterma 發表於 18-11-3 12:09
每個人嘅情況唔一樣嘅,我都想無,無咁辛苦

尋日先話無感覺,今日就頭暈了
yuyuyan
|
c0nx2 發表於 18-11-3 12:09
咁睇黎要休息多啲喇,格2日再驗下,日日驗好似有啲太緊張咁

好,知道
haha748494
|
唔系每個準媽媽都有害喜狀況。放鬆心情。
Wongchanbo
|

你既症狀同我一樣(emoji)(emoji)但d人話遲多幾個星期可能就會有害喜既反應(emoji)