美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

KEROROBB 發表於 18-12-18 12:45
真係1516.. 脫左仲衰過唔脫.. 我有D係BB疣,脫左個印仲大過之前粒疣

Exactly !!! 而且印係深色過粒透透地明既疣
除非粒疣好大
如果好細而又響面中間好顯眼地方 我都係由佢算
遲d睇下有無新技術可以做到無印地脫

別墅

dolceee 發表於 18-12-18 13:16
除非粒疣好大
如果好細而又響面中間好顯眼地方 我都係由佢算 ...

我仲有印架,黎緊月尾打vbeam去印,希望D印快D甩,到時再報告比大家

洋房

pluto.M 發表於 18-12-19 13:42
我仲有印架,黎緊月尾打vbeam去印,希望D印快D甩,到時再報告比大家

支持分享

男爵府

dolceee 發表於 18-12-18 13:16
除非粒疣好大
如果好細而又響面中間好顯眼地方 我都係由佢算 ...

呢個好難做到,因為真係片走皮膚一部份

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

我今天都去了脫疣,臉頸都有,脫完一刻有D紅,少少腫,有D拿拿地痛,希望快D結蕉,快D好番。

男爵府

carolyktong 發表於 18-12-21 19:01
我今天都去了脫疣,臉頸都有,脫完一刻有D紅,少少腫,有D拿拿地痛,希望快D結蕉,快D好番。 ...

其實都要預兩個月左右先至會冇晒所有印,佢哋有講過,新陳代謝慢嘅,佢哋見過最耐要四個月添

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

ktang0 發表於 18-12-22 09:03
其實都要預兩個月左右先至會冇晒所有印,佢哋有講過,新陳代謝慢嘅,佢哋見過最耐要 ...

嘩!要咁耐㗎!佢淨係話大粒果D要耐D時間復完!

伯爵府

我想問係咪結咗蕉就唔駛再搽消毒水同藥膏呀?可以唔駛再用熟水,跟番平時咁洗臉搽防曬同潤膚品?

唉!今朝起身見到條頸有粒蕉甩左,可能瞓覺時擦甩咗,宜家又要再結過,心痛C!

男爵府

carolyktong 發表於 18-12-23 09:24
我想問係咪結咗蕉就唔駛再搽消毒水同藥膏呀?可以唔駛再用熟水,跟番平時咁洗臉搽防曬同潤膚品?

唉!今朝 ...

係呀係呀!結晒焦之後就可以做返平時嘅護理

伯爵府

回覆 ktang0 的帖子

唔該曬呀!

別墅

venus219164 發表於 18-12-21 15:13
支持分享

今日本來約好去做vbeam&1064,點知佢地mark咗補脫疣,仲要同時間又錯,又話D機full做唔到!真係激死…

大宅

pluto.M 發表於 18-12-28 21:34
今日本來約好去做vbeam&1064,點知佢地mark咗補脫疣,仲要同時間又錯,又話D機full做唔到!真係激死…:ang ...

我今日都去左做補脫疣,但今次感覺麻麻,本身我兩隻眼之間同鼻邊有好多好覺眼既涙管瘤,上次無做到,因為佢話熱能氣化做吾到,要用CO2,當時佢有話今次可以轉機做,但今次又話吾包要另外再比錢做,我問佢大約要做幾耐又答我吾到,剩係叫我可以試做十分鐘先,其實我吾係好想試,怕加下加下又超時好多,最後話booking full加吾到,剩係補脫左頸既疣,面咩都無攪到

伯爵府

其實做了一次脫疣,要補脫既機會高嗎?係脫唔清仲突起定係脫完又出番?

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

Maggie519 發表於 18-12-29 05:33
我今日都去左做補脫疣,但今次感覺麻麻,本身我兩隻眼之間同鼻邊有好多好覺眼既涙管瘤,上次無做到,因為 ...

我又係上月尾去補脱疣,今次隻麻醉藥有少少拿,原來佢哋話有客人投訴,轉咗隻强力少少嘅麻藥。今次補脱轉用CO2, 我覺得效果比熱能氣化還好,即時傷口無咁顯眼,淺色好多,復原比上次快。本人新陳代謝比較快,面上已唔覺有印,感恩

大宅

isabel115 發表於 19-1-13 17:56
我又係上月尾去補脱疣,今次隻麻醉藥有少少拿,原來佢哋話有客人投訴,轉咗隻强力少少嘅麻藥。今次補脱轉 ...

我都去左補脫呀 都係co2
但今次好似好腫咁
熱能氣化淨係果粒紅
co2係一大片紅
唉已經6日仲係咁
擔心

大宅

dolceee 發表於 19-1-14 01:52
我都去左補脫呀 都係co2
但今次好似好腫咁
熱能氣化淨係果粒紅

已經脫完一星期
d紅色仲係一大達咁
又話co2傷口細d既?我脫幾粒咋

公爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

dolceee 發表於 19-1-14 12:59
已經脫完一星期
d紅色仲係一大達咁
又話co2傷口細d既?我脫幾粒咋

你平時皮膚都好易敏感?有無早晚用消炎水及塗藥膏?如果一星期都有紅腫情況,你最好打電話去問一問,睇下佢哋是否可以和你解決問題

大宅

isabel115 發表於 19-1-14 16:12
你平時皮膚都好易敏感?有無早晚用消炎水及塗藥膏?如果一星期都有紅腫情況,你最好打電話去問一問,睇下 ...

有啊 有早晚用 跟足指示架!
而家好擔心
我上次試過紅 去check up
個醫生無乜耐性同我睇兩野
又係俾返同一盒藥膏俾我就算
我估我今次打電話都係咁既結果...

公爵府

dolceee 發表於 19-1-14 16:22
有啊 有早晚用 跟足指示架!
而家好擔心
我上次試過紅 去check up

唔好用水喉水洗臉,用熟水or蒸溜水

大宅

isabel115 發表於 19-1-14 16:25
唔好用水喉水洗臉,用熟水or蒸溜水

JM 你脫完有無試過我呢隻腫腫地既情況?
上次熱能氣化唔會好似co2咁化開咁紅法...

首頁

尾頁

跳至