美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

ktang0 發表於 18-11-3 14:23
咁又係, 我問過另一間, 都係用熱能氣化脫全面,講緊要$6-7000
...

所以promotion有好大既推動力
我唔算太多,不過疣面積較大(幾粒連埋一齊)
今日只有紅,傷口正常。

男爵府

pluto.M 發表於 18-11-3 14:50
所以promotion有好大既推動力
我唔算太多,不過疣面積較大(幾粒連埋一齊)
今日只有紅,傷口正常。 ...

A記係以時間收費,你覺得佢哋有冇特登做慢啲?

別墅

ktang0 發表於 18-11-3 15:48

我真係唔覺佢哋揸流攤,我諗得比較簡單,如果真係呃既一個bk post唱一唱已經嚇走哂D客,可必做臭自己個朵?更何況只係為咗幾百蚊?

男爵府

畀面勳章

ktang0 發表於 18-11-3 15:48

我自己做左同甩晒焦,佢哋好均真,落針先計時間,初初自己目測唔超過10粒,但係做完睇番有成差不多30粒不過好彩係10分鐘內完成,收費$800

願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

男爵府

pluto.M 發表於 18-11-3 16:51
我真係唔覺佢哋揸流攤,我諗得比較簡單,如果真係呃既一個bk post唱一唱已經嚇走哂D客,可必做臭自己個朵 ...

咁都有道理!最重要有真實客戶試過嘅分享,就安心好多

別墅

ktang0 發表於 18-11-3 17:43
咁都有道理!最重要有真實客戶試過嘅分享,就安心好多

大家開心share嘛⋯⋯

男爵府

有冇話搵邊個做

別墅

pypy405 發表於 18-11-3 18:47
有冇話搵邊個做

佢哋個個都好專業的,我知道佢哋個個training完先可以工作

男爵府

pluto.M 發表於 18-11-3 20:48
佢哋個個都好專業的,我知道佢哋個個training完先可以工作

係米agxxxxxxxxxx個間

別墅

pypy405 發表於 18-11-3 20:59
係米agxxxxxxxxxx個間

A 「+」英文

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

想問美容師會否先檢查一下要做幾多分鐘先清得曬?
定係你話做邊個plan就做邊個,夠鐘就停呢?

別墅

carolyktong 發表於 18-11-3 22:54
想問美容師會否先檢查一下要做幾多分鐘先清得曬?
定係你話做邊個plan就做邊個,夠鐘就停呢? ...

美容師會先檢查的,會話你知你咩位置有,需時大約幾耐,大家同意咗先搽麻醉膏。

洋房

我今日都去呢間做左 , 我面頸都做埋, 用左25 mins, $1600, 依家等脫焦😬 真心覺得佢地做得好又冇呃時間, 同埋呢部機冇平時做激光果D燶味, 希望脫完焦效果OK啦

別墅

jojo07 發表於 18-11-4 02:09
我今日都去呢間做左 , 我面頸都做埋, 用左25 mins, $1600, 依家等脫焦😬 真心覺得佢地做得好又冇呃 ...

你好勁25mins,相信你一定有好多傷口。我今日覺得開始結焦,傷口周邊有D紅,希望大家都可以快D好番

大宅

回覆樓主

我見佢promo話可以有效對斑同癦 但唔知係咪都係10分鐘 800蚊呢 如果癦得既就好
之前我打過一次100蚊粒 但包左補打 補打完仲有小小灰色

別墅

Szekun 發表於 18-11-4 16:28
我見佢promo話可以有效對斑同癦 但唔知係咪都係10分鐘 800蚊呢 如果癦得既就好
之前我打過一次100 ...

係呀⋯⋯個promotion寫話可以的,你咪約時間問下囉⋯⋯唔得既咪做其他facial囉
佢哋會睇情況補打架,我眼肚大個粒都會等好番再去睇下有無需要補打,所以我同日約埋下次check加做其他facial

禁止訪問

別墅

Loveille 發表於 18-11-4 18:35
如果脫全面要6-7千好貴呀

之前有JM講佢問過其他要6-7000,所以我去個間真係好抵10Mins $800,有其他JM做25mins $1600全面+頸

大宅

Szekun 發表於 18-11-4 16:28
之前我打過一次100 ...

癦都得咁好?

男爵府

pluto.M 發表於 18-11-4 19:50
之前有JM講佢問過其他要6-7000,所以我去個間真係好抵10Mins $800,有其他JM做25mins $1600全面 ...

咁我問嗰間都係好出名用熱能氣化脫疣,但呢個價錢真係over budget
因為我係面同頸都有,我預$3000左右咋!最衰公司保險又無得claim, 否則可以搵醫生脫就可以慳返筆

首頁
12345...7

尾頁

跳至