入夜涼咗好多

MC媽
|
喺屋企坐坐下開咗個風扇,越坐越凍, 上手機睇下幾多度,先知我個區跌到21度。
crystal媽咪
|
MC媽 發表於 18-11-2 18:52
喺屋企坐坐下開咗個風扇,越坐越凍, 上手機睇下幾多度,先知我個區跌到21度。
...

我喺街,短袖衫。凍
廷廷媽
|
以為信仔又報告添
shun282
|
廷廷媽 發表於 18-11-2 19:02
以為信仔又報告添
我都係,即刻望下個名
milktealai
|
好大風
hellohelloruby
|
MC媽 發表於 18-11-2 18:52
...

yes, 微微雨,著住外套都覺凍
二世龜
|
堅凍
PCCW2319
|
crystal媽咪 發表於 18-11-2 18:56
我喺街,短袖衫。凍

呢d天氣, 著短袖, 但要帶定外套。
crystal媽咪
|
PCCW2319 發表於 18-11-2 19:19
呢d天氣, 著短袖, 但要帶定外套。

我扮後生,今朝連遮都冇帶, 仲落少少雨
cattz288
|
好陰涼
PCCW2319
|
crystal媽咪 發表於 18-11-2 19:23
我扮後生,今朝連遮都冇帶, 仲落少少雨
...

我都會帶傘。 今朝返工行去地鐵站, 途中有微雨都有d驚。

我剛剛咳好番, 唔想再病。 所以呢排都帶訂外套或大頸巾當被肩。
crystal媽咪
|
PCCW2319 發表於 18-11-2 19:26
我都會帶傘。 今朝返工行去地鐵站, 途中有微雨都有d驚。

我剛剛咳好番, 唔想再病。 所以呢排都帶訂外套或 ...

我係趕住出門口唔記得帶遮, 我哋兩個都不可以病
Rubik
|
呢兩日放工我已經覺得凍但已經著咗外套,呢兩朝好想帶件薄羽絨,但街d人個個短袖,搞到我唔敢著。。。變咗日日放工都震
wcpcelia    發表於 18-11-3 16:13
skybiebie
|
crystal媽咪 發表於 18-11-2 18:56
我喺街,短袖衫。凍

係街,短裙短裇中,涼快
crystal媽咪    發表於 18-11-2 19:50
skybiebie
|
Rubik 發表於 18-11-2 19:33
呢兩日放工我已經覺得凍但已經著咗外套,呢兩朝好想帶件薄羽絨,但街d人個個短袖,搞到我唔敢著。 ...

羽絨
MC媽
|
Rubik 發表於 18-11-2 19:33
呢兩日放工我已經覺得凍但已經著咗外套,呢兩朝好想帶件薄羽絨,但街d人個個短袖,搞到我唔敢著。 ...

一收咗太陽,寒氣就出嚟, 我近海, 啲風吹埋嚟真係好凍,頭先落街買啲嘢, 我直頭想著皮褸...
無話可說
|
今日係明顯涼少少
叮妹
|
四點響街已寒左D,好在上個月已洗好冬天衫同被鋪
alicialee1210
|
milktealai 發表於 18-11-2 19:12
好大風

陰陰涼
Rubik