美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

carol-rol 發表於 18-11-18 11:27
我昨日都去中環試做左呢部機,之前係元朗細美容院做過2次,第一次覺得幾好,無sell單次計$1480,但第二次做 ...

Can u pm detail pls

子爵府

wesleypiano 發表於 18-12-26 13:45
請問你係邊間做?hard sell嗎

話你知唔sell就呃你, 不過又未至於過晒火唔比走黑面之類
邊間暫時唔介紹, 因為只做過一次, 我黎緊會做多次, 有效果先再係度分享

洋房

大宅

我都比較緊,定HIFU會好d呢?

複式洋房

adayeungpp 發表於 18-12-28 09:04
可pm我嗎?Thx

已pm

複式洋房

Poppypolipoli 發表於 18-12-21 01:04
請問可以pm資料嗎?

已pm

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

Yiyi1008 發表於 19-1-11 20:23
可以維持幾耐架

我已經做左兩次, 效果係有, 不過我覺得眼肚位比面明顯, 真係見到收緊左
總共應該要做6次, 平均1500蚊一次

男爵府

Fishbbmama 發表於 19-1-11 22:00
我已經做左兩次, 效果係有, 不過我覺得眼肚位比面明顯, 真係見到收緊左
總共應該要做6次, 平均1500蚊 ...

我星期一去左間$888試做 打左65xx發 韓國Liftera機 除左打斑做過Fotana 同 Pico
呢隻係我處女下海打提升既機
係最近睇Isa個blog介紹 見佢有效果同唔sell先去試
未打過hifu比較唔到 但我自己睇自己就虎紋同眼位有改善,顴骨位飽滿左
做完冇sell 但有介紹單次做$1680 買6次送1次
如果咁既價錢 當定期保養都唔錯

洋房

fayelulu 發表於 18-11-8 09:18
係架,好似pico都有picoway, picosure, enlighten; thermage 技術有thermage, thermatrix,有唔同機架... ...
請問你有冇做過呢2部機?

伯爵府

做過一個療程(6次),我覺得keep唔到1-2年,1-2個月就差唔多。

子爵府

hilewo 發表於 19-1-13 10:10
做過一個療程(6次),我覺得keep唔到1-2年,1-2個月就差唔多。

你係指每次keep到1-2個月嗎?
如果做完成日療程都係keep 到1-2個月, 甘做黎冇咩用喎

男爵府

hilewo 發表於 19-1-13 10:10

同問
你意思是做晒6次後last到1-2個月
定還是每次last到1-2個月
因為個女仔同我講初初做夠6次等皮膚儲夠膠原會last耐d

洋房

R_P0505 發表於 18-11-10 15:55
我喺觀塘打,$7xx,但我唔知幾多度

單次$7xx,巧吸引,請PM, please !!!

洋房

phoenixho 發表於 19-1-12 12:43
我星期一去左間$888試做 打左65xx發 韓國Liftera機..

我真係好想試做,可否PM 我?我之前問過D平
,未見過有$888 可以做到65xX發,很多美容院話full 晒,我都想新年前試,please PM!

男爵府

Rockat2016 發表於 19-1-13 15:43
我真係好想試做,可否PM 我?我之前問過D平
,未見過有$888 可以做到65xX發,很多美容院話full 晒,我都想 ...

你可以去Isadora個blog睇到資料 我都係睇到先book試做 佢最近有寫到有針同無針埋線既比較

大宅

phoenixho 發表於 19-1-13 16:45

你可以去Isadora個blog睇到資料 我都係睇到先book試做 佢 ...

想問係唔係3個頭都打埋?6500發要打幾耐?機上有顯示發數俾你睇嗎?

洋房

phoenixho 發表於 19-1-13 16:45
你可以去Isadora個blog睇到資料 我都係睇到先book試做 佢 ...

Thank you so much :)

男爵府

chiuchiu0310 發表於 19-1-13 18:33
想問係唔係3個頭都打埋?6500發要打幾耐?機上有顯示發數俾你睇嗎?

係呀 打齊3個頭 部機有顯示打左幾多發 打連埋敷mask都要個半鐘

首頁

尾頁

跳至